Pappas dag idag!

Idag fyller min älskade pappa 57  år, grattis!
Just nu jobbar han så har inte hunnit prata med honom ännu men han ska firas när han kommer hem ikväll :)
Jag önskar dig en fin dag!
 <3 Älskar dig så, nu och för alltid! <3


Trötter

Har idag ägnat min dag åt att tvätta ett par maskiner och sen bakat då min pappa har sin födelsedag imorgon :)
Så har blivit lite av varje och är riktigt trött nu. Ändå sov jag bättre inatt fast kom dock inte i säng förrens vid halv två, hade kompisar här så vi satt och babblade till dess :P
Och vakande sen som vanligt rätt tidigt imorse, är värdelös på det där med att ta sovmorgon, haha. Spelar liksom knappt nån roll hur sent jag kommer i säng för jag vaknar ändå runt åttatiden sen.
Jaja nu håller jag iaf kväller och nu är det snart lite middag som gäller, sen ikväll får det nog bli en runda på berget tror jag bestämt :)

Imorgon om en vecka åker jag, som jag längtar!
:):):)


Vristlänk

Har tidigare skrivit att jag väntat på en vristlänk jag beställt och fick den i fredags. Skitfin!
Står ju bar mitt namn på den och hon som gjort den förstod precis vad jag ville ha, kom ju med egna önskemål och hon fick som sagt till det perfa :)

Hon skickade med ett fint vykort där det stod info om vad det är för sorts pärlor och sådär och så en annan liten ängel, hon gjorde två och jag fick den andra på köpet så den kan jag ju ha i en kedja eller så. Älskar ju allt vad änglar heter! :)

Det är alltså en bekant till mig som sitter och gör en massa fina smycken.
Ta er en titt på hennes
sida vet jag :)

Nu ska jag ut och slänga mig i solen, jobba på att fixa till min grymma "bonna bränna" tänkte jag:P
Slutar väl med att jag somnar, haft ont i magen inatt så sovit si sådär.


Grattis söta du!

Har nyss pratat med min älskade pussgurka som idag firar sin 5 års dag :)
Grattis J!
Vi hade ju kalas för honom här hemma när de var här så han har redan blivit firad men givetvis ska det hela fortsätta idag. Jag önskar dig en toppendag!
Han frågade hur många dagar det är kvar tills jag kommer så vi håller alla på att räkna ner :) Som vi längtar!



Längtar!

Om precis en vecka från idag så kommer en god vän ner från Örebro, har inte träffat honom på över ett år så ska bli skoj :) Det är en kille jag lärde känna genom våra gemensamma kompisar och vi kommer bra överens allihopa så ska hitta på en massa skoj då då.
Sen på torsdagen nästa vecka åker jag tillsammans med honom och våra bägge kompisar upp till Örebro då då, en riktig "road trip", vilket babbel det lär bli i bilen :P (Ja, inte från mig då förstås;))
Och när de andra är framme där de ska så åker jag vidare från Örebro med tåg till Sandviken för att åka hem till min storasyster med familj, var evigheter sen jag var uppe hos dem så gissa hur kul det ska bli och så längtar jag ju grymt efter min lille pussgurka.
Och på fredagen ska jag äntligen träffa två helt underbara tjejer, har haft kontakt med dem bra länge men ingen av oss har träffat varann irl innan så där är ännu en grej jag längtar efter :)
Ska verkligen bli hemskt skoj allt detta alltså!
Säger som Linda sa innan, om bara dagarna vill flyga iväg nu :P


Lite småudda relation

Jag och mitt ex C har ju som ni vet fortsatt att umgåtts trots vi då inte är ihop längre. Ett tag var det rätt flitigt men så kom vi båda fram till att det var dax att backa lite.
Jag vill ju vara själv och tror det kan va ett himla bra sätt för att bara kunna landa riktigt efter allt som varit.
Vi kommer himla bra överens och han är verkligen en av mina bästa kompisar, en sån som jag verkligen kan prata med om precis allt. Jättehärligt!
Det är rätt många som tycker det här mellan oss är lite småudda då då och häromdagen pratade jag och en annan kompis om just vår relation då han tycker det är lite konstigt och så ifrågsatte han hur vi ställer oss mot om nån av oss skulle träffa nån ny...Men då har både jag och C sagt att vi givetvis bara ska fortsätta va vänner.
Kanske inte alltid det populäraste hos alla men bara till att gilla läget eller nåt ju :)

Så vi kommer alltså till att fortsätta prata och umgås och igårkväll var han här hos mig och hade med sig en tjej som jag vet att han är lite på G med. Jag tänkte ändå här innan om inte det här lär kännas lite udda men faktiskt så gjorde det inte det utan vi hade jätte trevligt och de var här i flera timmar :)

Det här med att va så bra vän med sitt ex är ju inte det allra vanligaste för oftast bryter man väl helt men visst kan det funka, uppenbarligen :)
Jag är också bra kompis med ett annat ex till mig, dock är inte vi lika tajta som jag och C men vi hörs av med jämna mellanrum och jag gillade hans raka sätt när vi bröt för han blev himla ledsen då jag gjorde slut men så sa han rent ut att han inte ville jag skulle höra av mig på ett tag då han var tvungen till att komma över mig men att han sen skulle höra av sig då han inte ville förlora mig som vän. Så efter ett tag ringde han och då funkade det igen :)

Så nu återstår det väl bara till att vi fixar sånt där hjärta då C?
Haha :D


Toppenhelg!

Midsommarafton blev supertrevlig, här var ett helt gäng av kompisar och det ramlade även in ett antal nya ansikten, skoj :)
Vi var nere på "beach baren" där på kvällen, som i vanlig ordning hade premiär just på midsommar då men jisses säger jag då bara, bor i en liten håla där det strömmar till folk på sommaren så visst brukar här va en hel del och särskilt som till en sån storhelg men har aldrig varit med om dess like med folk alltså! Jag har flera ggr varit där nere just på midsommar men fick en chock i fredags, det var såna köer för att över huvud taget komma in, har aldrig hänt innan så det hela resulterade i att vi fick roligast i kön för inne på terassen kunde man varken gå framåt eller bakåt, gick därför rätt så snabbt hem till vår egna altan istället där festen fortsatte till klockan fyra igårmorse.
Och sen var det bara till att börja dagen med att städa och diska, var igång vid sjutiden så inte blev det värst mycket sömn men var trots det pigg och vaken :)
En kompis blev kvar över natten och vi höll på att diska och städa hela förmiddagen, shit vad vi fick diska hehe :P Men han drog sitt strå till stacken till skillnad från alla andra som bara var tvugna att hem sådär plötsligt...haha ;D

Blev sen igår bestämt att vi skulle ta favorit i repris så på eftermiddagen där när min kompis gett sig hem var det bara dax att svira om för en ny kväll. Här kom åter igen trevliga människor och sen gick vi ner till terassen igen då, med bättre framgång för igår var där lagom med folk så man liksom kunde ta sig till både baren och få plats till att dansa. Hade skitkul! Träffade nya trevliga människor som sen följde med hem till mitt för att va med på efterfest men kom iaf i säng lite tidigare inatt, redan vid tre...haha ;P
Hörde igår att bartendern sa att där var över 900 st i fredags och då det inte är så stort ställe precis säger det endel.

Slog sen upp de blå redan vid åtta, är ju värdelös på att sova på morgonen och allra helst när jag festat för då vaknar jag tidigt av att jag kräver vatten...kan inte förstå det?! ;D
Men pigger är jag alltid dagen efter så jag mår bara bra idag oxå då och kan sammanfatta helgen med ett ord, toppen! :)

Idag ska jag sen in till ett par kompisar, ska ha en riktig "speldag" med ett gäng. Blir till att plöja genom sällskapspel och så äta lite gott på det, ska bli trevligt :)
Nu är det dax till att ta tag i ännu lite mera städande... :P


Lilla huset på prärien

Detta är ett program jag alltid gillat och brukade kolla på det förr när det gick på tv.
Vi har flera stycken sässonger av det i form av dvd boxar och efter jag haft ett långt uppehåll på det (mer eller mindre påtvingat då de varit utlånade:P) så tog jag igår tag i det igen :)
Det är ett himla bra tidsfördriv och såna där serier är smått beroendeframkallande :P
Jag hade gärna läst böckerna för serien är ju då baserad på Laura Ingalls Wilders självbiografiska sådana. Får nog bli ett projekt att leta tag i dem och plöja genom dem, lär ju vara ett X antal sidor då det finns många avsnitt.
Tycker det är en jättefin gammal klassisk serie och har nyss kollat på ett avsnitt :)
Är på sässong 8 som är den sista vi har, tror inte nian kommit ut ännu.

Annars idag då?
Jo jag mår äntligen betydligt bättre idag :)
Hade det tufft igårkväll då jag fick sådär jätte ont som jag ibland får när det ska vända. Jobbigt men helt klart värt det när man sen kan vakna och få må bra så som idag.
Visst känner jag av smällen jag fick på min rygg för den är inte så bra som den kan va men iaf mycket bättre så slipper äta en massa värktabl och kan röra mig nästintill normalt igen så. Skönt!
Är dock rätt slutkörd idag så får bli en lugn dag, får ladda inför morgondagen. Inte för att jag vet vad som då händer, skulle haft en midsommarfest här hemma men typ ingen kan komma nu så får se vad det blir ist då, är övertygad om att det trots allt lär bli en trevlig och kul midsommar :)




Ont

Jag var igår hos min "häxa", ringde dit på dagen då jag hade så hemskt ont i min rygg och fick sen en akuttid hos henne. Hon brukar säga att jag egentligen ska dit varje gång jag ramlar för då blir allt omskakat i kroppen och med andra ord blir det då en obalans i kroppen.
Mina värden visade detta, att det blivit just obalans för de var hemskt dåliga, i vanlig ordning eller nåt.
Hon tittade på min rygg och kunde konstatera att den tom var svullen, fick alltså en rejäl smäll i mjukdelarna/musklerna när jag föll i helgen och antagligen kom en muskel i kläm då min smärta därifrån vandrar ner till benet.
Så jag fick en massa nålar och blev som vanligt helt slut efteråt. Trots detta kunde jag ändå inte sova inatt, hade för ont fastän jag tog en extra värktabl, hon sa åt mig att jag måste vara relativt snabb med att ta värktabl för jag frestar kroppen för hårt om jag ska envisas med att bita ihop.
Ja natten blev tuff med andra ord och istället för att sova ägnade jag timmarna till att läsa och prata i telefon, en kompis babblade en massa med mig och på så vis kändes det betydligt lättare för finns det nåt värre än att bara ligga och vrida o vända på sig när man inte kan sova!?

Lyckades till slut att få ett par timmar sömn iaf men gav upp redan vid sjutiden imorse och steg upp för att sörpla kaffe. Värken var då ännu värre än igår och är så fortfarande.
Har haft jätteont hela dagen och kan inte ens gå riktigt då det känns som om min rygg ska brista.
Min häxa förvarnade mig om att jag kanske behöver en tid till innan det lyckas vända för det var som sagt en rejäl smäll jag fick. Så nu är det bara till att vänta och se, och hoppas på det bästa.
Vill ju vara pigg till midsommar!


Engströms skylt och gravyr

Detta är ett litet företag som ligger i Värmland. Jag fick kännedom om det tack vare min kompis som gjort endel PR för det och så fick jag en superfin vas/lykta av henne och en annan vän, den är kommen därifrån och gissa att det var en present som uppskattades!

Den är jag verkligen jätte glad över :)

Sen har jag själv beställt där, en hemskt fin dörrskylt som min lille "pluttefis" fick i ett års present.



Och nu beställde jag/vi även studentpresenterna där, han är jätte duktig och himla trevlig att ha o göra med.
Såhär var vaserna som våra studenter fick, hade ju två stycken i år så slog till på en varsin och de uppskattades verkligen. Kul att ge bort och få nåt sådär personligt, minne för livet ju :)

Syns lite dåligt men under mössan står det då "student 2011".
Och så fyllde vi dessa med blommor;



Jag blev förvånad för som sagt ligger detta i Värmland så givetvis räknar jag med att själv stå för frakten och så, men nu till dessa vaserna drog han av på summan då han tyckte det blev dyrt...Så snällt gjort och han har ju verkligen ingen anledning till att göra det.
Han är heller inte dyr med sina grejer så jag kommer säkert köpa mer saker av honom.
Gå in på hans
sida och kika vet jag :)


Tyst

Idag åkte min storasyster, hennes sambo och min urgullige pussgurka hem och saknaden är redan stor!
De har varit här i över två veckor och det har såklart varit full rulle här i huset, precis så som det ju ska va med en femåring i huset men snacka om att det nu är tomt och såå tyst här då.
Det blir verkligen stora kontraster.

Studenten jag var på i fredags var himla trevlig men fick en mindre trevlig natt där sen, hade rejäla magknip som jag kände av redan där på festen, fick det efter maten men tänkte inte så mycket mer på det sen.
Men så var det som sagt en tuff natt, var uppe och värmde min kära ärtkudde flera ggr och tog Alvedon som inte hjälpte mot magvärken men ändå. Var helt slut igårmorse men fick i mig en smörgås till frukost, som dock kom upp nästan direkt då jag sedan kräktes.
Och som vanligt fick jag i samband med det hemskt ont sen och svimmade i ett. Och sprang en hel del på toan så gårdagen var hemsk och eftersom vi inte visste om det var nån magsjuka jag dragit på mig höll jag mig ute i stugan min för att minska risken om att smitta ner de andra, särskilt storasyster och dem då de ju åkte idag sen då, ingen hit med en magsjuka i 70 mil i bil.
Men det lugnade ner sig på mig sen och natten var lugn så kom på att det måste varit maten från studenten jag reagerade på, åt där en hemmagjord potatissallad, god men den var rätt flåtig och innehöll mycket olja. Olja och fett har jag blivit känslig för sen jag gjorde galloperationen. Jag kan ju nästintill kräkas av bara frityrlukt så det var säkert den där salladen jag fick lida för.
Det är vanligt förekommande just efter gallop, att man blir känslig för flåtig mat och sådär har jag hört. Likaså ägg men det har dock inte jag märkt av direkt.

Idag mår jag iaf bra bortsett från att jag är helt mör i kroppen, svimmade ju som sagt en held el igår och föll rätt illa på toan så är mör även efter det då. Fick en bula i huvudet och slog i min rygg så det känns men som tur är så är jag extremt lealös när jag svimmar för det blir oftast räddningen när jag t.ex trillar för kroppen är ju då helt avslappnad. På så vis klarar jag mig ändå relativt bra.

Var så gulligt imorse för när jag kom in så kom min pussgurka och lade armen runt mig och frågade om jag nu mådde bättre....han är så söt den lille ungen och jag önskar så att vi bodde närmre varandra.


Härliga dagar

Vad tiden går fort alltså, snart så är det dax för min storasyster med familj att åka hem och "nyss" gick jag och bara väntade på att de skulle komma hem hit...Stortrivs i vanlig ordning nu med de mina runt mig och min pussgurka är ju bara för härlig alltså :)
Idag har vi spelat minigolf (som jag för övrigt blev storägd i:P) och så har vi varit ute och gått, lekt på lekparker...Ja lite av varje :)
Nu ligger pussgurkan min och sover gott efter vi avverkat det klassiska bokläsandet, kan snart hela boken utantill men gör just inte så mycket då jag tycker det är så mysigt så. Det är ju bara nämligen jag som gäller för hans nattning nu så passar på att njuter så länge de är kvar :)

Imorgon är det åter igen dax för en studentfest, denna gång är det mitt kusinbarns tur, ska bli trevligt! :)
Så lille J konstaterade när han skulle nattas innan att han nu behövde sova länge så han orkar med ännu ett kalas, har ju varit endel av den varan på sista tiden :)

Idag beställde jag förresten en vristlänk som jag ser fram emot att få, spänd på den då jag kom med helt gena önskemål och sådär, blir med andra ord en som det bara lär stå Malin på :)
Har en kompis som gör hemskt fina smycken så är av henne, synd att jag inte tänkte på henne innan för den skulle jag ju haft på studenten imorgon.

Nu ska jag återgå till att vara social tänkte jag :)
Ha en bra helg på er vet jag, ja jag passar på att önska er redan ikväll för imorgon hinns det inte med att blogga skulle jag tro :)


Lite av varje

Det rullar på här och jag njuter av dagarna med de mina, min storasyster med familj är fortfarande här hemma så här är full rulle med pussgurkan min :)
Herlgen blev inte som planerat då jag och min familj blev ordentligt lurade av min "kompis" och hennes vänner, de som skulle hyra min stuga under "Sweden rock festival"....De stack utan att betala riktigt för sig så det hela slutade i en polisanmälan och jag fick upp ögonen på ett hårt sätt, trist!
Jag trodde ju verkligen på henne men tjii fick jag.
Vi fick också sanera hela stugan för under de nätter de var här hann de grisa ner ordentligt så har hållt på en hel del och blivit så arg på henne/dem under tiden!
Inget att göra åt och det är ju jämt lika lätt att vara efterklok.

I denna röra har jag också som sagt varit med de mina, vi har firat min kusin som tagit studenten, vi har haft härliga heldagar vid sjön, fiskat och bara varit. Så skönt så!
Och idag är det kalas som står på schemat, min pussgurka fyller snart 5 år och vi ska passa på att fira honom innan de åker hem.
Jag har bakat kakor till honom och vi håller på för fullt här med att förbereda....Tänk att den där lille knatten snart är hela 5 år, inte klokt! Han är så underbart go så och jag bävar redan för dagen de åker hem, i helgen. Jobbigt att ha dem sådär långt ifrån en.

Ja det var lite ifrån mig, har varit slö på att hålla mig uppdaterad med bloggarna men bättre sent än aldrig :P


Njuter!

Min storasyster med familj kom som sagt till oss i fredags, äntligen!
Så jag ägnar dagarna åt att bara "vara" med alla de mina och som jag trivs :)
Min "lilla" pussgurka växer för varje dag och fastän det nu inte är så värst länge sen dem var nere sist märker man då hur mycket man missar när man inte ses regelbundet.
Han talade direkt om hur mycket han saknat mig och hur han nu bara tyckte det skulle bli underbart att få vara hos oss igen, han är ju bara för go :)

Nu åkte de för en stund sen och jisses vad tyst det genast blev här...Som tur är så kommer de senare igen, jag sällskapsjuk, nähä!? :P

Förresten så ska jag också passa på att göra en liten uppdatering ang den där flaskposten...Fick svar och det var en liten pojk som hade skickat iväg den, för två år sedan och en relativt bra bit ifrån där vi hittade den. Skoj och de uppskattade verkligen att jag hörde av mig för pojken blev hemskt glad :)


Flaskpost

När vi var ute och fiskade för ett tag sen så såg vi en flaska ligga inne vid vassen, flaskpost som vi givetvis bara var tvugna att fiska upp :)
Spännade!
Däri låg det en teckning som ett barn målat och så en vädjan om att den som hittade den skulle maila till adressen som stod på. Detta gjorde jag så hoppas nu jag får svar så jag kan få svar på mina frågor, hur länge den legat där och vart nånstans den lagts i. Kan ju vara kul att veta då det inte är varje dag man hittar en sån :)
Såhär ser tekningen ut;

Förhoppningsvis kan jag avsluta med att fortsättning följer...:P
/Cornelia


Äntligen fredag!

Jag fick i onsdags ta en akuttid hos min "häxa" då jag helt enkelt inte stod ut med värken, hon vill egentligen att det ska gå en vecka emellan men tog alltså emot mig för när jag ringer och säger att jag inte står ut är det illa kunde hon konstatera så fick en tid iaf.
Mina värden var fortfarande usla, nåt hade blivit bättre, nåt hade blivit sämre...Ja en himla berg o dalbana blev det på de där diagrammen hon ritar upp.
Jag fick en massa nålar och order om att vila, särskilt med tanke på min rygg men den sista veckan har jag inte gjort annat, har inte ens orkat vara uppe en hel dag :S
Även igår var det illa men så kom vändningen där sent igårkväll.
Jag fick sådär super duper ont och svimmade av i ett :S
När sen väktabletterna hjälpt kunde jag somna ifrån det men tog en timme eller två, jag har haft det sådär hemskt länge men ändå går det nog inte att vänja sig, fy vad tufft det är i såna lägen.

Sov sen hela natten och direkt imorse när jag slog upp de blå kände jag att värken var betydligt bättre, äntligen! :)
Så nu mår jag i princip så bra jag kan bortsett från att ryggen fortfarande känns rätt illa men huvudsaken är ju att det värsta nu är över, jag kan gå riktigt och har bara behövt ta Alvedon idag så är över lag piggare då jag blir slut av de där starka tabl jag nu knaprat länge.
Så kan bara än en gång konstatera att min "häxas" behandling hjälper och att varenda krona jag lägger där är det värt.

Och vilken tajming sen då för vill ju vara pigg när min storasyster med familj kommer vilket de gör ikväll, längtar!
Ska bli så härligt att ha dem här och få krama och pussa min pussgurka igen <3
De ska vara här i över två veckor så jisses vad kul vi ska ha!

Idag händer det också nåt annat trevligt...
Har i ett par år haft kontakt med en vän jag lärt känna genom nätet, vi har kommit varandra nära och hon är en superfin människa. En riktig toppenvän och vi har länge pratat om att ses irl, det har dock inte blivit av men ikväll kommer hon :)
Hon bor en bra bit härifrån så hon och ett gäng kompisar till henne ska nästa vecka låna plats av mig/oss då det ju är "Sweden rock" så hon ska alltså va i mina trakter i flera dagar :)
Ska bli kul!

Ja vilken härlig dag säger jag då bara :)
Jag hoppas ni alla får en fin fredag!
/Cornelia


Väntan

Jag väntar på att måndagens behandling med akupunktur ska börja hjälpa...Det har i nuläget inte hjälpt nåt alls utan bara blivit sämre så jag har så grymt ont, i vad som nästan känns som hela kroppen, ryggen gör mig galen och benet bråkar som bara den så kan knappt gå. Trötter är jag, äter ännu mer värktabl och inatt kunde jag trots den stora dosen änå inte somna så fick upp och ta en till vilket resulterade i maxdosen, hade sen nästan somnat, slumrade när det började åska och det är nåt jag blivit hemskt skrajj för så sov inte en blund förrens det sen hade gått över.
När pappa sa åt mig att jag kunde lägga mig igen då det gått över var klockan nästan ett och bara en liten stund efter det så kom det en jätteknall och dunderblixt, mina rutor skallrade, kusligt värre! :S
Dock drog det sen undan helt så kunde efter ett bra tag, där jag låg och läste, ta och somna lugnt.

Men trots denna natt och extra tabl sov jag bara till vid halv sju imorse.
Och dagen jag vaknar till är lika hemsk som min gårdag var, shit vad ont jag har!
Effekten av min "häxas" behandling kan ju komma ett tag efter också så får väl avvakta lite till men lär ju garanterat få dit nästa vecka också, kan ju bara hoppas på att det iaf blir lite bättre så det blir lättare att stå ut. Ska helst gå en vecka emellan gångerna där nämligen.

Nåt som jag mera väntar på är att det ska bli fredag för då kommer min storasyster med familj ner, får träffa min underbara lille pussgurka igen :) Längtar!
Det är inte super länge sen de var här men oj vad jobbigt det är att ha dem så långt borta.
Lille J går där uppe och räknar ner dagligen  och frågar mamma sin när det är de ska åka...Han är så go <3


Nähä nu blir det ryggläge igen. Gråmulet är det idag så får väl gosa ner mig med en varm filt och en bok.
/Cornelia


RSS 2.0