Njuter

Min storasyster med familj är fortfarande kvar då bilen är på lagning ännu.
Inte mig emot! :)
Jag stortrivs och ägnar all min tid till att bara umgås med dem.
De blir antagligen kvar här iaf till lördag och min pussgurka pratar fortfarande om att de bara ska ta och flytta ner här, han är så söt så :)
Han är så himla lillgammal och förståndig för att bara vara fem (egentligen bara 4 men snart 5), kommer så ursköna kommentarer från honom som får hela mig att smälta.

Han ville att jag skulle ta och slänga ihop en blåbärspaj så sagt och gjort och såklart så fick jag den bästa hjälpen, av honom :) Så just nu står den i ugnen och ikväll ska vi bara mysa hela kvällen lång. Min syster och J (hennes sambo) är iväg på egen hand ikväll, jag skulle egentligen också följt med men orkar bara inte så stannar hemma ist.
Min kropp funkar si sådär just nu då mitt ben krånglar en hel del, värken är för trist och jag fick ge med mig här innan idag och ta en värktabl, sov knappt inatt pga värken så är helt slut idag.
Jag behöver väl vila lite antar jag, går ju en massa så idag har jag knappt gått nåt och nu känns det bättre.
Behöver antagligen en tid hos min "häxa" men vill helst skjuta lite till på det så får försöka förebygga med att ta det lugnt nån dag.

Nu ska jag ta och återgå till pussgurkan min :)
/Cornelia


Min pussgurka

Imorse var det dax att säga hejdå till min storasyster, hennes sambo och hennes lille pojk, min pussgurka med andra ord.
Detta är alltid lika jobbigt och lille J satt här och pratade om hur han ville bo här, han stortrivs här precis som M och J (ja alltså min syster och hennes sambo) men inte bara till att flytta 70 mil sådär ju.
Min söte pussgurka talade imorse om att han älskar mig, kom bara sådär när vi satt och åt frukost, behöver jag ens tala om att hela jag smälte!? Så underbart sött, precis som hela han är <3
Han frågade mig sen om han får ringa mig när han känner sig lite ledsen och när han saknar mig...Var orolig över att han inte hade mittr nr och sådär...så gulligt så! :)

Genast blev det såklart hemskt tyst här sen när de hade åkt, man vänjer ju sig fort vid att ha dem här runt sig hela tiden så det blir stora kontraster när dem sen åker då då.
Men så är det nu på väg hitåt igen då deras bil krånglar, detta innebär att vi får mer tid ihop vilket såklart är super härligt, dock jobbigt hur det nu blir för dem med allt det praktiska och sådär men det löser väl sig med allt antar jag.

Jag jobbar just nu på att försöka jämna till min "bonnabränna" genom att bara glassa i solen, helt underbart med vädret nu.
Och så inväntar jag alltså min härliga pussgurka med familj igen då då :)


Vi kom att prata om varför jag egentligen säger pussgurka, hur det liksom kommit sig och just gurka men vet inte det, vet bara att jag och lille J alltid kallat varandra för just detta :)
Uppe hos dem säger de pussbeta...Lite kul att jämföra de olika "språken", känner ni igen detta? :)

/Cornelia


Underbara påsk

Har varit dålig med att uppdatera här men ska nu iaf passa på att slänga in några rader tänkte jag :)

I torsdags kom då min storasyster med sambo och lille J (som för övrigt är allt annat än liten nu) de ska nu vara här hos oss till tisdag och vad jag njuter av att ha dem här.
Så påskhelgen är och har varit super duper fin!

I fredags hade vi påskmat här och så var påskharen här för att lämna ägg vi skulle hitta, J var lite orolig över hurvida påskharen skulle hitta hit eller ej men såklart gjorde han det så vi fick alla massvis med gottis :P
Så vi myste hela långa fredag , på dagen där var vi först på loppis och gick sen och strosade vid ett fint turistmål vi har här i närheten :)
Är vid en stor fin å och eftersom vädret varit och är på vår sida nu så var det jätteskönt att gå där:)
Bilder därifrån:




Och igår var vi ett helt gäng och grillade på en superfin plats vi också har i närheten, blev våra kusiner och lite flera. Var totalt 16 vuxna och så ett gäng ungar på det, härligt!
Och så blev det sällskapspel här hela kvällen sen, jag älskar sånt jag :)
Detta är ett fint naturreservat som ligger ett X antal m över havet så man har en hemskt fin utsikt där uppe.



Ja så helgen rullar på och jag stortrivs som sagt nu med alla jag har runt mig.
Lille J är bara helt underbar, min lilla pussgurka <3 Jag bävar redan för när de ska åka hem...Jobbigt att ha dem sådär långt ifrån en men är ju bara till att gilla läget och passa på att njuta nu när de är här.

Just nu är de väg på annat håll så gissa att det är på tok för tyst här nu, hehe :P
Nu ska jag gå och diska tänkte jag.
Ha en fortsatt fin söndag och påskdag på er :)
/Cornelia


Nedräkning

På torsdagmorgon får jag ett väntat storbesök då min storasyster, hennes sambo och hennes sötnos till pojk kommer :) Längtar!
Vi ska sen få ha dem här under hela påsken, så härligt så.
Eftersom de bor 70 mil härifrån så träffas man inte så ofta som man vill och lille J växer ju så det knakar. Han går där uppe och räknar ner för fullt han oxå så vi är många som längtar :)
Tänk om dem ändå bara kunnat bo här nere hos oss!

Idag var det också en solig dag att vakna till, så härligt så :)
Man blir ju genast piggare av att solen skiner på en!
/Cornelia



Segis

Ja det är jag idag, trots att jag inatt sov bra och många timmar. Hade ont i ryggen imorse för jag helt enkelt legat ovanligt många timmar. Vet inte om det är förkylningen som jag åkt på som gör mig lite tröttare kanske.
Men släpade mig ut i förmiddags på en skön promenix och skulle sen egentligen greja inne men blev sittandes ute i solen istället :)
Nu när det är så skönt och fint ute vill jag bara inte vara inne, så suger åt mig av solen och bara njuter.

Åkte sen iväg för att storhandla och fick min underbara "Lillhöna" som sällskap så det var så trevligt så.
Köpte ett par dojjor (conversemodell) och såklart blev det ett par rosa men hade velat ha andra, mer knallrosa och så med en massa färgglada prickar på, men de fanns bara i barnstorlek. Typiskt!

Nu ska jag ta tag i det där grejandet inne tänkte jag och sen håller jag kväller :)
/Cornelia


Trevlig helg

I fredags åkte jag till mitt ex G där jag tillsammans med min H och hennes sambo åt middag och sen blev det sällskapspel hela kvällen lång, hade det såklart super trevligt :)
Det blev som så att jag stannade kvar över natten så spenderade gårdagen med honom oxå då :)
Sen var det till att hem och i praktiken bara vända för att fixa mig i ordning för en födelsedagsfest som gick av stapeln igårkväll.
Jag hade det super trevligt även igår och har idag mått bra fastän jag då drack endel, var jätte länge sen jag drack så det var gott :)
Idag har jag sen varit ute det mesta av dagen, imorse var det grått och trist så hade från början tänkt spendera dagen till att städa inne men tänkte sen om då jag ju såklart vill passa på att suga åt mig av den underbara solen.
Sen så kom min kusin med en del av sin familj och min moster hit på middag nu ikväll så även denna dag har bara varit bra och sådär skön :)
Ja, kort och gott så har jag haft en super bra helg!
Nu tror jag att jag faktiskt iaf ska göra ett nytt försök med den där städningen :P
/Cornelia


Vår!

Jag är som ni säkert vet en sådan som fryser konstant, detta innebär att vintern inte är min favvo årstid, visst har även den sin charm men faktum är ju att jag knappt står ut då jag mår sämre och håller på att frysa ihjäl varje år :P
Våren är efterlängtad och de sista åren har jag verkligen trivts i just denna årstid då jag ju sluppit enormt mycket av min pollenallergi, förr kunde jag knappt va ute pga det och det är ju just då man bara vill vara ute och njuta också ju.
Idag var det då premiär för mig att använda min vårjacka, med den på och kameran i väskan och hörlurana i öronen gav jag mig imorse iväg för att traska en runda på berget. Gud så skönt och så fint med alla vitsippor och blåsippor som finns där, är stora hav! :)
Ja behöver jag ens säga hur jag trivs nu!?
Jag hade egentligen behövt städa idag men vill ju knappt vara inne så efter lite kaffe i solen nu blir det nog till att luka rabatten istället, städandet springer ju inte av direkt :P







Ha en bra fredag på er! :)
/Cornelia


Softa dagar

Ja det har jag haft nu och det tillsammans med min bästa H :)
Åkte till hennes hem i tisdags och är kvar än. Vi trivs så himla bra ihop och passar på att hänga så fort hon är lite ledig från jobbet.
Det har blivit mycket prat, scrappande och så våra favvo serier och program på tv, vi är ju helt insnöade på "Tre kronor" nu t.ex :)
Nu jobbar hon dock och jag ska snart åka härifrån. Ska hem idag men först till optikern för att spänna in mina brillor som fortfarande är för stora och så ska jag agera smakråd åt min lillaystser som ska köpa nya glasögon.

Var nyss ute på en skön promenad och så blev det en fika hos G då han bor rätt nära H, är för långt att gå till honom från mitt så kan ju va kul att passa på eller nåt :P
Iaf är det super skönt ute idag och tanken om att jag kanske skulle ta steget att börja med min vårjacka slog mig...Ja det tåls att tänka på då jag är en grymt frusen en...Men trots detta går jag faktiskt inte konstant i min vinterjacka haha ;)

Nähä kanske jag skulle hinna att plocka ur diskmaskinen här innan jag åker :)
/Cornelia


Slut som artist

Igår hade jag en trevlig heldag hos min "tant" A, vi tog upp vårt målande igen, var ju evigheter sen sist så det var så skoj så :) Dock blev jag faktiskt lite orolig över henne då jag tycker hon tacklat av bra på kort tid...Hon betyder enormt mycket för mig så inget kul att se men det är go krut i henne så hon kämpar på med allt hon dras med.

Kom sen hem igårkväll och åt en middag som jag inte smakat förr, en sorts kålgryta. Vitkål, massa färska tomater och så köttfärs i, det var godare än vad jag trodde för jag är inte alls glad i tillagad kål sådär i mat (jag äter varken kålpdding eller kåldolmar) men gav alltså detta en chans och visst var det gott. Dock tyckte inte min mage alls om detta...Fick superont och blev hemskt illamående och kräktes till slut också och då var det ju som vanligt helt kört för mig så min kväll blev tuff.
Antagligen var kålen för kraftig och kanske framförallt just för min maghistoria med gallan. När man har opererats för det kan man rätt lätt bli känslig för endel mat och det måste ju varit kålen här då.

Efter ett tag kunde jag iaf somna från det onda och sov sen hyfsat fram till tidigt imorse men är ändå helt slutkörd och seg idag.
Det tar hårt på mig när jag kräks just för mina nervsmärtor, så det sitter i endel även idag alltså men iaf. Känns annars helt okej igen.

Nu ska jag snart åka till mitt andra hem och min fina H, ska va där till imorgon då vi ska ha en heldag imorgon med att scrappa och bara hänga :)
Och ikväll oxå för den delen då :P
/Cornelia


Negerboll i jätteformat

Jag är barnsligt förtjust i just Negerbollar (ja jag säger "negerbollar" likaväl som jag faktiskt säger "finska pinnar" :P)
Jag har i många dagar varit sugen på detta men glömt att köpa havregryn så har inte kunnat göra några...Detta att jag varit sugen på detta har jag framfört till en hel del som jag pratat med då jag verkligen varit super duper sugen på det :P
Så igår fick jag då äntligen mumsa på denna goda boll :)
G kom hit för att fira mig igårkväll (ja alltså den G jag i vintras var tillsammans med) vi umgås ju endel som kompisar :)
Och med sig hade han just negerbollar, en sort jag aldrig sett förr, han tyckte väl att jag tjatat om mina negerbollar så jag fick ju iaf så jag teg igår då :P

Har då aldrig sett så stor innan och så fick jag en tallrik med mindre oxå men även de var stora, det var så gott att sätta tänderna i en! :) Mums säger jag då bara, den här stora har jag då att göra med, håller på att beta av de mindre än, haha ;P
G är bagare i grunden så brukar komma med diverse gottis till mig, snällt!

Med sig hade han också lite annat , bl.a ett vykort som jag inte vet riktigt vad jag ska säga om...Jag har ju länge pratat om att jag en dag ska gå i kloster....Ja, det är alltså nunna som är mitt kall :P
Detta är det många som har synpunkter på då de helt enkelt inte tror på mig och G brukar säga att jag aldrig lär komma till det där klostret...Skratta bäst som skratta sist säger jag! :D
Iaf hade han då fått till ett vykort ang detta...


Bilden här blev lite suddig men det står alltså; "Tyvärr så blev din ansökan bort sorterad direkt för du hade för många synder på dig. Välkommen med ny ansökan nästa år, mvh klostret".

Ja, vad ska man säga om detta....? Klart att nunnorna vill ha mig, bara jag blir färdig till att söka mig dit...;D
/Cornelia


Ett år äldre idag

Japp idag är det min födelsedag och många andras då just 10 April faktiskt är Sveriges vanligaste födelsedag. Lite onödigt vetande men iaf :P
Dagen började med att jag fick frukosten serverad av mamma och pappa, det där med frukost på sängen är ju bara omständigt egentligen så jag föredrar bordet :)
Sen har det rullat på med spontana drop in besök varav ett helt oväntat. Så trevligt så!
Vi firar med "riktiga" kalas fram tills vi är 20 och sen blir det bara vid jämt, vi är en stor släkt så funkar knappt med annat.
Men visst blir man ändå alltid uppvaktad av de närmsta och sådär :)
Har druckit kaffe och fikat hela dagen känns det som och strålande solsken fick jag ju dagen till ära så har njutit av detta ute, härligt!
Mamma kommenterade nyss att jag redan sugit åt mig så pass av solen så jag fått färg, älskar ju allt vad solen heter så är mer än gärna ute mycket nu :)

Ja dagen har alltså varit supermysig och är såklart bra än :)
27 år gammal nu då då, tiden och åren bara går men ingen grov åldersnojja här inte då jag idag känner mig som en 20 åring eller nåt, haha ;P
Jag fick en förfrågan av busschaffisen i fredags om jag var under 20, fick visa leg för lite sen när jag köpte en lott så jag lever på detta ;) Hehe!
Och het är jag ju tydligen än...Syftar detta på den fina tavla jag idag fick :)
Denna har då min lillasyster och två av våra gemensamma fina kompisar gjort till mig.

Det är inte den lilla tavlan och det där med het fick de till bra då det vid fotot av mig står; Nu fyller du gammal get men är ända ganska så het...haha snällt eller hur?! ;)
Med tid och tålamod denna har kostat, uppskattas så tack igen vet jag och tack även ni andra som gett mig fina presenter idag och ja, fick ju redan igår med förstås :)
/Cornelia


Ett tag sen sist...

Ja det var nu ett tag sen jag skrev här men har bara inte orkat och känt för det.
Det har hänt en hel del omvälvande saker i mitt liv på bara en vecka, inget jag kommer gå in nämre på här men kan bara än en gång ta och konstatera att jag har världens bästa familj och släkt/vänner bakom mig.
Ni är verkligen bäst och utan er hade jag bara inte orkat! <3

Ja annars mår jag bra, det rullar liksom på :)
Idag har jag ägnat dagen åt att va endel hos min andra äkta hälft och sen satte jag igång att baka när jag kom hem, blev "Kolakakor" och min absoluta favvo "Kärleksmoms".
Nu blir det en varm dusch och sen bara en lugn hemmakväll :)
/Cornelia


RSS 2.0