Veteranmarknad

Jag är kvar hos Christian. Slapp den där åskan igår och sussade hemskt gott när Christian sen kom hem inatt :)
Nu jobbar han igen och jag har jobbat på mitt vis, bakat :P
Jag ska följa med Christian till Degerberga imorgon, där är det en stor veteranmarknad så han ska dit och sälja lite och ville ha sällskap. Sånt där är ju alltid kul så ska hänga med och tänkte se om det kanske går att sälja lite kakor och sånt där, så har då bakat till det.
Nu blev jag trötter tycker jag och överväger på om jag skulle slänga mig för att sova en timme, blir ju en himla tidig dag imorgon så skulle kanske inte skada att ta hem lite sömn redan idag då då.
Ja så får det bli!
Ha en bra helg på er och särskilt ni, Linda och Terese som garanterat får en toppenhelg, saknar er!


Tidig start men mysig sådan

Igår kom Melwin hit och då för att vara hos mig till idag. Alltid lika trevligt att ha honom och nu var det rätt länge sen sist.
Vi hade mys igårkväll och sen slocknade han på soffan, låg sen där till jag flyttade över honom till min säng och då lade jag mig jämte för att dra några avsnitt av "Lilla huset på prärien".
Han, och jag oxå för den delen har sovit gott hela natten fast som vanligt så sover jag ju bara med en ögat när jag har ett barn hos mig.
Och sen hörde jag hans ljuva stämma redan tjugo över fem imorse, han ville stiga upp då. Fick han att ligga en pyttestund till och sen var det bara att kliva upp.
Nu sitter han och ser barnprogram, frukosten och frukten har vi klarat av :)
Ser ut att bli en gråmulen dag, jag som hade önskat fint väder till idag så vi kunde va ute i solen...Jaja. får se hur det blir med den saken!

Nu ska pluttefisen va hos mig till vid middagstid eller så och ikväll ska jag in till Christian för att vara hundvakt. Jag hörde att de hade pratat om åska här till natten som kommer, måtte vi slippa det för Christian är inte är hemma förrens sent inatt, hans hund är mörkrädd och jag likaså så åskan vill jag då inte ha oxå! Har sen jag blivit sådär grymt nojjig av mig även blivit skrajj för åskan, dock inte lika mycket om det skulle va på dagtid som på natten.
Och skulle det komma får jag väl helt enkelt ta mig i kragen!


Danielle Steel

Detta är en världskänd författare som jag tror att alla nån gång hört talas om.
Jag har så länge jag minns alltid gillat hennes böcker, och vet inte riktigt hur länge jag "samlat" på hennes alster men länge är det och många har jag. Jag köper alltså varenda bok jag kommer över och har så pass många att jag inte kan komma ihåg alla, så har de jag saknar uppskrivet på en lapp som jag sen har i plånboken. Perfekt att se över den bara när jag råkar hitta nån.
Lär nog iaf ha ett åttiotal skulle jag tro men hon skriver böcker på löpande band så fortfarande saknar jag si sådär 5 st. Köper då bara de som är utgivna på svenska, får kanske börja med de på engelska oxå :)
Igår hittade jag ännu en! :)
Jag har läst varenda en av dem jag har och säkert läst om de flesta ett par ggr också.
Många som kallar hennes böcker "tantsnusk" då de tycker att det är för mycket kärlek och snusk i dem men själv väljer jag att kalla dem; realistiska. Livet handlar ju om allt hon får in så givetvis ska det också va romantik och kärlek i dem.
Det är alltså romaner hon skriver och så har hon gett ut en verklighetsrelaterad bok om sin egna son som var svårt deprimerad och som tog sitt liv.
Tänk vad kul om det hade kommit en biografi om henne, det är ju en väldigt stor människa med många beundrare.
Många av hennes böcker har oxå blivit filmer så jag har även endel av dem, dock långt ifrån så många som böckerna.
Ja, jag kommer fortsätta att försöka få ihop samtliga böcker, måste ju ha nåt att bläddra i på ålderns höst haha :P


Häxan och fin väska

Idag var jag hos min "häxa" och tyvärr kan hon fortfarande inte behandla mig fullständigt pga infektionen och antibiotikan. Dock kan hon göra lite av en grund, vilket var i stort behov.
Jag låg hemskt illa till i mina värden vilket var rätt väntat för mår ju inte toppen direkt.
Jag har blivit mycket bättre i örat och käken och tog sista antibiotikan idag, dock är dte inte helt bra än och tydligen får jag dras med det här länge.
Hon behandlade mina öron med ljus...Ja, låter helt mysko men hon sätter alltså ett sorts bivaxljus(med vax ifrån bin på Nya Zeeland) i en lite "kon" som hon sen sätter i örat. Hon tänder ljuset och då bildas där ett sorts vakuum som gör att man får upp skräpet man har i örat. Detta är en behandling de kör med i sjukvården i Italien så får man öroninfl eller så där är det alltså detta som gäller. En gammal beprövad metod i alla de möjliga länder med andra ord. Detta kändes så himla skönt idag och man riktigt fick se allt skräp hon fick ur så visst lättade det i mina öron.
Hon tror nu att detta bör göras med jämna mellanrum året ut för att försöka undvika nya inflammationer och bakterier däri. Hon sa också att jag inte bör flyga eller åka tåg då jag i så fall utsätts för situationer där det kan slå lock för öronen, jag kan inte tryckutjämna över huvud taget nu så måste va försiktig. Detta innebär att den efterlängtade träffen och trippen till Sthlm i helgen inte blir av...Ledsamt!

Jag bör också vara mycket försiktig med att bada i sommar och ska absolut inte bada i badhus, ska också ha det omlagt än då det som sagt är jätte känsligt.
Jobbigt det här alltså och jag är så grymt trött på det där förbaskade örat.

Idag fick jag de grejjor jag köpt på Tradera och jag blev då supernöjd!
Fick tag i en av de senaste Danielle Steel böckerna och så köpte jag den där väskan jag skulle få i födelsedagspresent, en helt ny som det bara stod Malin på.


Glatt!

Ikväll kom en kär vän till mig och hälsade på, Melissa. Hon och jag var hemskt tajta under skolan och sen tappade vi tyvärr mycket kontakt under gymnasiet men så fann vi varandra igen för nåt år sen och fastän att vi nu inte träffas så ofta är det som om det vore igår :)
Vi är precis lika pratglada bägge två och då vi båda oxå är kända för glatt humör blir det självklart mycket skratt när vi kommer ihop :) Jag bjöd henne på Tacopaj och så glass, frukt och kladdmuffins. Detta intogs då under en massa babbel, om allt mellan himmel och jord och så många gamla minnen vi delar.
Hon hade med sig en suprfin blomma, jag har aldrig tidigare sett nån sån här. Hoppas bara att jag kan ta hand om den!

Nån som har en aning om vad det här är? Undrar ens om mina föräldrar känner till den här, de är ju himla duktiga på allt vad blommor heter så skulle visserligen inte förvåna mig.
Tack så mycket Melissa!


Grundlurad!

Något som gör mig upprörd är hur endel gör allt de kan för att lura andra, detta stör mig så, och när det då drabbar mig gör jag allt i min makt för att slå tillbaka. Jag är envis och hävdar alltså mina rättigheter, inget blyg så prata kan jag ju.
Igår köpte jag en plattång, en Melissa, så min tanke var att trots det hemskt billiga priset skulle den va värd att använda för det är ju ett märke som faktiskt ska va hyfsat bra.
Jag har lagt mig till en ny frissa så en plattång behövs.
Hittade den här på Netto, en affär där det är fruktansvärt stökigt och allmänt rörigt men där man oxå kan hitta en hel del fynd. Denna bara låg där rätt fram plötsligt och kostade endast 59 kr. Funkar den så funkar den är min tanke.
Men så kom jag hem och upptäckte att det inte va samma plattång som den bilden på paketet visar...Utan en mycket mindre och så ett helt annat märke!?
Detta ska jag då givetvis påpeka för dem i affären och jag ska också göra mitt bästa för att få den jag trodde jag köpte.
Jag har alltid varit snabb med att påpeka sånt här men visst är det drygt att behöva tjabbla en massa!
Sverker i gamla Plus har liksom alltid varit min idol haha :P
Och redan under min skoltid fick jag höra att jag är bra på att argumentera.
Vet jag då att jag har rätt så måste man bara helt enkelt orka tjabba på.

Och när jag tar upp sånt här ska jag passa på att tillägga att jag fortfarande tjabbar med min optiker, det hela är nu anmält till ARN och jag hoppas verkligen att de går på min sida för som jag avskyr den där optikern, hade känts skönt att bara kunna skita till honom! Jag kan ju aldrig säga hur de där tänker men logiskt sett borde jag få rätt för hans bortförklaringar till min skada på bågen suger ju.
Och om inte så har jag gjort vad jag kunnat där, och att han hamnar på svarta listan vore rätt kul för mig!


Jag vill!

Just nu är jag måttligt trött på att inte få må riktigt bra, som jag mådde igår vet jag inte ens hur jag ska klara av att ta antibiotikan i flera dagar till. Får jätteont i magen av dem, trots att jag äter en massa som ska va bra, jag dricker betydligt mindre kaffe...Ja, gör allt jag kan men ändå vill det sig inte. Däremot verkar det ge med sig mer o mer för nu har "bulorna" i min mun börjat gå ner så jag kan tugga lättare och det svider inte längre när jag får i salvan i örat, ett tecken på att såren läker skulle jag tro. Så visst går det på rätt håll, jag kan bara undra när det ska bli helt bra och när jag ska bli pigg igen för nu är jag sådär konstant supertrött. Läkaren sa åt mig att jag behövde mycket sömn för att repa sig helt ifrån Borrelia är inget lätt och inget man gör i första taget.
Och igår gick jag och lade mig mitt på dagen och sov i två timmar! Inte så värst likt mig.
Bara att koppla på tålamodet och jag väntar förtvivlat på att kunna ta en hel behandling hos min "häxa" för det är sådär halvbra hela tiden nu och sålänge jag har infektion i kroppen kan hon inte behandla fullt ut. Så jag får traggla på med glutenfri mat, äta värktabl osv.

Det som faktiskt känns hårdast i detta nu är att min planerade resa till Sthlm nästa helg ser mörk ut för hur ska jag orka?
Jag, Linda och Terese har länge pratat om att ses, alltför länge sen sist och då de verkligen är bland mina bästa vänner kan jag riktigt längta efter dem :) Så typiskt hur vi ska bo gentemot varandra bara för att ses blir ett helt projekt i sig. Visst kommer det fler chanser oxå men vi vill verkligen NU!
Det hade varit skönt för mig att bara komma hemifrån lite och att ladda batterierna inför kursen sen.
Jag bör inte flyga nu då jag helt enkelt inte vet hur örat pallar det och då blir det genast samma fråga i att åka tåg för ofta slår det lock i öronen med X2000 oxå. Jag har inte känt av det där speciellt förut men å andra sidan var mitt öra då friskt. Nu kan jag knappt nysa för klarar inte att tryckutjämna över huvud taget. Är rädd för hur det då kan bli på en resa för vill ju helst va pigg när jag kommer fram oxå.

Är så grymt trött på alla om o men!
Men jag är innerligt tacksam på den fina förståelse både Linda och Terese visar och fastän att dem är långt ifrån mig kan jag alltid trösta mig med hur nära varann vi faktiskt är!


Läkaren igen!

Allt strul med mitt öra bara fortsätter, fick igår bege mig till Karlskrona för där verkar de iaf veta lite vad de gör, känns dock något meningslöst att åka sådär långt för bara lite medicin i princip.
Det är dem i Karlskrona som står bakom det mesta av behandlingen av Borrelian och då slår de där byfånarna inne på VC bakut för de bara skickar dit en igen och visst, känner själv att det nog faktiskt bör va så men iaf.
Jag träffade då en ny dr där igår, och visst har Borrelian "blossat" upp igen, den har liksom inte ens hunnit försvinna, nåt som borrelia är lite känt för, långdraget!
De gjorde rätt i att påbörja en ny antibiotikakur på vc men hon igår skrev ut dubbel styrka så det ska jag ta i fem dagar till. Förhoppningsvis är det mer effekt nu men å andra sidan kommer väl min mage protestera mera.
Hon igår tog sen massa bilder så hon kan diskutera med en annan dr där, en som tidigare träffat mig ang borrelian, det ser ju rätt illa ut igen men dock inte så illa som det har varit och det börjar med antibiotikan sen i fredags gå på rätt håll.
Så doktorn ifrån igår skulle höra av sig igen här framöver nu, jag ska också fortsätta med att droppa mitt öra och sen måste jag ha det omlagt ännu, plåster på så det inte kommer in nytt skit och så alsolomlägg för att försöka dra ur skiten som örat kryllar av.
Trodde på riktigt att min käke skulle gå sönder igår när de kretade i mitt öra, shit vad öm jag är där!
Svullnaden runt omkring tänderna och min käke hänger alltså ihop med borrelian i örat, konstigt värre och jag blir nog aldrig klok på hur det där kan funka...Fästingkräk på magen i senhöstas och nu ett öra och tänder som gör mig galen, i April!?

När jag nu var tvungen att ge mig iväg igår så passade jag iaf på att oxå hälsa på min kompis Nina, som bor i Ronneby, så jag åker liksom ändå förbi hennes. Rätt länge sen jg var hemma hos dem och hennes små töser växer som bara den, sist vi sågs var ju hon barnfri så dem hade då blivit stora. Var en rätt så intensiv date med tanke på tågtiderna jag hade att passa men vi hann med en fika, en massa prata och skratt! :) Bra avslut på min något jobbiga dag!


Frustrerad!!!

Allt har verkligen en förmåga till att bara gå runt, i fredags fick jag påbörja ännu en hästkur av antibiotika.
Men inte var det så enkelt att läkaren jag var hos i torsdags ringde och bara kunde fixa in receptet han pratade om, nej han ringde inte alls och jag fick ringa dit själv. Fick sen åka in i panik för att hinna med innan de stängde, för illa!
Det här örat för med sig så mycket alltså :(
Men efter en massa såna där tabl verkar det redan gå på rätt håll igen, för tuggandet går lite lättare men känner bara för att sticka hål på alla "bulor" jar har runt tänderna, tandköttet är alltså så svullet att det liksom hänger över tänderna. Och jag står då hellre ut med värk i mitt ben, magen....men tänderna? Nej, där har man bara inget tålamod! Och visst har jag än skitont i örat men tror ändå att salvan o allt jag kör med där börjar ge lite småresultat.

Och nu är inte min mage alls glad pga antibiotikan, vadå pest eller kolera!
Jag får äta tabl som hjälper mot nåt och själper nåt annat och trött blir jag. Men inatt är första natten på länge jag kan säga att jag sov okej iaf. Har annars gjort si sådär 4-6 timmar per natt, idag sov jag till nästan åtta och det var länge :) Behöver ju mycket sömn när jag är nedsatt och skulle inte alls förvåna mig om nu mitt hb sjunkit igen, tog blodprov i torsdags så väntar på att få resultat och jag önskar det står att det var skithögt och järnbristen väck.

Sen skulle jag då komma till smärtmott ang mina mediciner, den där nya de i Karlskrona verkar då inte hjälpa nåt så den har jag nu själv börjat dra ner för kan inte äta såhär mycket tabl heller och vem vet när jag får en tid där? Nej, jag får ta mina Tradolan och sen i sin tur allergitabl mot kliandet de ger. För annars sover jag inget alls och orkar knappt röra mig. Ond cirkel det här alltså och i allt detta ska jag orka med oxå...Visst är jag seg och lite smått envis men när kan det bara få va bra? När ska jag kunna bara göra som jag vill?

Jag vill nåt och kroppen nåt annat!
Ja, idag blev det endel gnäll men kan sluta med nåt positivt, det går ju trots allt framåt! :)


Inte nog med att det är dyrt...svindyrt oxå!

Jag får fortsätta att äta glutenfritt och som jag HATAR det!
Att inte kunna äta all mat, att hela tiden tänka på vad som innehåller vad...Ja, jag är rätt van vid det och visst hade det kunnat va värre nu oxå men iaf.
Förut, för ett par år sen tålde jag knappt nån mat och faktum är ju att jag liksom klarade av det men så blev allt så mycket bättre av den där häxan jag fann.
Jag kunde äta igen! Jag har aldrig vad jag minns varit så glad i mat och så utan äter 3 mål om dagen och då för att jag måste. För hungrig är jag knappt aldrig men magen behöver regelbunden kost till tabl och vet ju att man ska göra så. Men det underlättar ju hemskt när man kan äta det mesta.Sen slinker det ner FRUKT emellan mina mål och såklart lite annat oxå :P

Brödet i denna soppa är värst för jag har alltid varit noga med frukost och då 2 mackor, sen jag lärde känna Christian har jag blivit rejält bortskämd med bröden och verkligen uppskattat alla de nybakta han kommit med ifrån sitt jobb :) Särskilt skalkarna är min svaghet!

Nu funkar det inte för blir hemskt dålig i magen och så ska jag förhoppningsvis ta upp järnet bättre. Glutenfritt bröd är jättedyrt och skitäckligt, men visst funkar det om man rostar det. Dock har jag nu knappt kunnat tugga pga svullen käke så i många dagar har jag skippat brödet och ätit fil ist.
Visst bakar jag själv oxå men bara första dagen det kan va gott för det blir extremt torrt sen och ett paket mjöl (7 dl) kostar då mellan 18 och 26 kr...Ja, det är allmänt dåligt bara.

Igår var jag hos Christian och vi skulle va bekväma och ta en varsin pizza, långt ifrån alla som ens har glutenfri men till slut hittade vi och vet ni vad en kostade? 85 kr!? Och då snackar vi en barnpizza (går ej att få större men räcker gott o väl med en halv sån till mig) och så en vanlig klassisk Hawai, bara skina o ananas så inget dyrt pålägg heller.

Ja, att vara allergisk är inte bara jobbigt och svårt utan oxå svindyrt kan man säg!
Men ist för att få hålla på såhär resten av mitt liv, som läkarna sa åt mig att jag skulle få göra då sist, kan jag förhoppningsvis trösta mig med att det snart kan bli bättre igen.
För när väl häxan kan behandla mig fullt ut igen är jag övertygad om att det bli bättre allting!
Gäller bara att stå ut under tiden :)


Seegt!

Igår var jag som sagt på VC och då för mitt öra som en läkare skulle ta en koll på, såret läker på bra, dock är det fortfarande kvar och långt in i hörselgången så det är svårt för det att läka riktigt. Sen har det blivit en rejäl öroninfl igen, fattar inte detta alltså!? Läkaren är rädd för att det håller på att bli kronisk öroninfl och då för att det hela bottnar i borrelian och sen den där rosfebern jag fick i det. Allt i samma öra så det har tagit mycket stryk och är därför hemskt nedsatt nu då, trumhinnan sprack ju och sen har bakterierna fastnat däri, den är även fortfarande performerad, något som påverkar min hörsel mycket och såklart gör det hela hemskt ont oxå!
Jag har ju gått med det här sabla örat hela vintern känns det som :S
Nu skulle jag då ta en sväng med droppar igen, ge det en chans och så kulle läkaren ringa upp mig idag för hade det inte skett nån förändring skulle det bli antibiotika igen. Och det lär det nog bli för inte är det nåt bättre heller :S

Vad jag är less på det där örat säger jag då bara och är ju jämt så många om o men i allt för blir liksom en ond cirkel så lätt, antbiotika är lika med att min häxa ej kan behandla, det är lika med att jag lär få dras med glutenfritt osv osv...Kul nästan jämt hörni!

Men nu åkte jag faktiskt iaf väg hyfsat fort så förhoppningsvis blir det oxå bra fort!


Dax igen?!

Jag har i en veckas tid haft konstant ont i örat och min käke, mycket av det rödflammiga jag fick slut på när antibiotika sattes in mot Borrelian har kommit igen. Detta har sen blivit värre och värre och igår var det ohållbart så ringde hudmott i Karlskrona för att höra vad jag nu ska vända mig. Är det Borrelian som blossat upp igen? Är det en öroninfl??? Ja, jag vet inte och sköterskan jag igår pratade med sa att jag skulle vända mig till min VC så de direkt kollar hur det ser ut i örat. Så ska dit snart.
Det har svullnat mer igen och tänderna är nu så påverkade så tandköttet liksom lagt sig över tänderna, gör skitont och tugga kan jag knappt. Får äta Alvedon för glatta livet för att kunna äta mat...Ja, en soppa med andra ord.
Får hoppas jag blir nåt klokare på det idag och att det inte är Borrelian igen för då lär det va rejäl Antibiotika igen och det klarar inte min mage.


Klara livet

Jag var som jag skrivit om, på studiebesök igår. Detta var på Valejviken, ett ställe där det är mycket rehab av olika slag, folkhögskola m.m.
Klara livet heter ett projekt som är en storsatsning här i länet, vänder sig till de som gått hemma länge, sjukskrivna, arbetslösa, utstämplade...Ja, you name it.
Mellan 18 och 40 år gammla människor som då har en massa olika historier bakom sig, poängen är att samtliga ska komma ut igen, få den sociala biten, rutiner, och jobba med sig själv.
Det är en kurs på totalt 22 v och första tiden går det på halvfart då man ska träffas 4 dagar i veckan och då 5timmar per dag. Så mån, tis, tors och fredag är det mellan kl 9 till kl14.

Man ska jobba mycket med sig själv, testa sina gränser, och komma fram till de mål man vill komma åt.
Jag vet precis vad jag vill, har jämt haft ett mål i sikte, att få jobba med barn. Kommer aldrig ändra mig där skulle jag tro dock har det ju ändrats endel med åren som t.ex att jag sen jag själv blev sjuk 2000, inriktat mig på mer med barn med särskilda behov. Men barn är et iaf!
Nu har jag mycket att klara av då jag allra först måste ha en riktig gymnasieutbildning och sen vidare utbildning så när jag ska bli "klar" kan man ju bara undra, lagom till det är dax att gå i pension?
Hur som helst är jag ju en envis en så har inte gett upp det hela men då det inte gått så bra med utbildningar för mig är jag lite rädd för att bara hoppas in på ännu ett försök...Lika jobbigt varje gång när jag sen får inse mig besegrad. Så detta passar bäst just nu för på det här viset ser jag ju hur mycket jag orkar och kan just nu, går det sen bra kan jag fortsätta steget längre sen.

Jag har alltid gillat det här med grupper och människor så jag ser verkligen fram emot det här för att träffa nya människor, få rutiner och allt annat vad det nu innebär är bra!

Efter 6 v är det tänkt att man ska bygga på med praktik och det varvart med träffarna på skolan, allt är hemskt inviduellt så är övertygad om att jag kommer stortrivas och att det kommer funka!
Bara till att leva på hoppet om att kroppen nu vill lika mycket som huvudet mitt!


Min födelsedag!

Igår blev jag ju ett år äldre och detta firades hela dagen lång :) Ska man gå på alla fina saker jag fick och min smak blev jag nog si sådär 20 eller nåt haha!
Ja, jag älskar som ni vet allt vad rosa och "flicksaker" heter och de mina hade fått med mycket sånt det bara står Malin på...:P
Fick scrappsaker, som jag var i ett stort behov av för har gått mycket av mitt på sistone, fina doftljus, krocketspel (mitt gamla var helt bortröjt och i illa skick men nu fick jag ett gammalt sådant vilket innebär kvalité av annat slag) blommor, vas m.m....Massa fint och lite av varje är en bra sammanfattning, ska oxå köpa mej en bra och praktisk väska som jag får betald, kanon då jag nu ska börja i en "liten skola" :)

Det droppade in folk här under kvällen så visst blev det go´fika oxå, dock ingen tårta för jag är ingen älskare av det så varför ska man då ha det bara för att man ska? Nix, mamma bakade ist goda marängskålar som jag lade grädde i, och massa god frukt...det är ju jag svag för, ja frukten alltså för grädden kan jag både ha o va utan :P
Däremot nåt jag måste ha på min födelsedag är "negerboollar", denna goda boll har jag alltid varit himla svag för och förra årets jätteversion upprepades i år, Christian kom med en likadan alltså så visst är det en kul vana jag nu kan säg hör till min dag :)

Hade en toppendag och de mina skämde bort mig som det hör till, jag hade ju oxå ett litet kalas redan i söndags då Jack var bekymrad över hurvida de skulle missa min stora dag...Eftersom både han och jag gillar äppel blev  det då mumsiga äppelpajer, nåt man kan få till himla bra trots det glutenfria mjölet. Vi bägge bakade för fullt!
Så nu var det över för denna gång och fastän jag närmar mej de 30 med stormsteg fortsätter jag att va lika ung i sinnet eller nåt hihi :P

Tack alla ni som gjort min dag speciell, grattat mig och bara liksom visat att ni bryr er om mig och min dag <3





Tyst!

Imorse var det då dax att vinka av Martina, Jimmy, Jack och Colin som skulle ge sig hemåt.
Det där är minsann lika jobbigt varje gång, goa Jack vägrade att stiga upp idag och ville va kvar...Och jag saknar dem redan!
Nu hoppas jag bara att vi snart kan ses igen och att tiden dit ska gå fort, jobbigt att ha dem sådär långt bort och man missar ju så mycket med barnens utveckling, visst att vi pratar och sådär men inte samma sak ju.
Man märkte att lille Colin utvecklades bara på de här 10 dagarna, gud så fin han är.
Jag har verkligen bara njutit nu, gossat en massa med honom, och umgåtts med Jack, ja med dem allihopa <3

Så min påsk har varit jätte härligt, bara umgåtts med de mina :)
Min pluttefis har oxå varit här och mysigt att se hur han och Jack leker ihop :)

Jag mår hyfsat bra, är jämt så grymt trött bara men det är iaf under kontroll.
Nu är det så himla tyst här och saknaden är som sagt stor alleredan.

Nu är då påsken snart över och en ny vecka är här.
Imorgon ska jag iväg på ett sudiebesök, på Valjeviken.
Jag ska ev gå med i en kurs som heter "Liv i livet", detta går genom FK och är för dem som av olika anledningar gått hemma länge, man ska få den sociala biten, jobba med sig själv, avluta det hela med en praktik osv....Låter bra tycker jag och nu börjar jag bli rastlös av att gå hemma och drälla :)
Kan jag hänga med bra på detta kan jag ju sen kanske satsa på skolan igen tänkte jag.

Så jag ser fram emot morgondagen!
Nu får det allt bli lite kaffe, så vart är du nu då Martina? Du som är en värre kaffekäring än jag :P


Här är jag och mina tre söta killar, bara den fjärde som saknas då jag ju har en brorson till :)

Alla de tre fick såklart ägg av påskharen :)



Såhär såg det ut efter en dag full med bus :P
Gissa att jag njuter med famnen full av gossungar <3


Fantastisk utflykt

Idag stod en utflykt på schemat, Jack ville hemskt gärna åka buss så han och jag tog en runda i förmiddags. Vi åkte genom hela Lister för att sen hoppa av hos min tant Anita, Jack var endel hos henne när han var liten och nu är det hemskt länge sen sist så besöket var verkligen uppskattat.
Jack tyckte det hela var spännande och när vi sedan åkte hem sammanfattade han det hela med att det hade varit en helt fantastisk utflykt :)
Han är ju bara så himla go den ungen <3


Här är vi på bussen :)


Min underbara pussgurka <3

Och så måste jag ju också bara lägga upp bilder på lillebror, fina Colin <3



Visst är dem söta mina fina systersöner? :)

Nu är det bara helgen oxå, sen åker dem hem och jag bävar redan!


Såå fina <3

Igår kom då äntligen storasyster med familj hem. Lillie Colin är ju bara så himla fin och vad jag myser med honom i famnen.
Storebror Jack har jag längtat så hemskt efter och han är lika go han, växer som gräs gör han :)
Han kom och kröp ner hos mig vid sjusnåret imorse, härlig start på dagen!
Nu är de iväg en sväng och det blev så himla tyst här i huset.
Ja nu blir det mycket mys med pojkarna och ikväll kommer även Melwin som ska va här till imorgon, härligt med barn i huset!
Behöver jag tala om hur jag stortrivs nu!?


RSS 2.0