Plocka ner, plocka upp, sortera in, sortera ut...

I helgen som gick så kom mitt sista grej hit så ännu flera lådor med andra ord. Drömmer snart mardrömmar om dessa bananlådor haha ;P
Och i allt detta skulle nu min jul ner också så jag har slängt ner allt det, vilket var rätt så mycket förstås och så då slängt upp annat. Jag gallrar en massa, ja faktiskt ;) Ja, jag har endel att göra kan man säga.
Det börjar helt klart likna nåt bra nu igen, mysigt med lite ljusare vårgardiner men så blir det ju lite mörkt utan stjärnan och ljusstaken i fönstren ju. Måste hitta nån fin hängande fönsterlampa tänkte jag för dem jag har nu passar inte jättebra. I det ena fönstret funkar det men i det andra får den inte plats riktigt.
Jag trivs bra i min lilla lya och jag bara väntar på att få kunna slippa kryckorna så jag liksom kan utforska det hela lite bättre, vet ju knappt hur restan av min gata ser ut.
Ja, det flyter på och även mitt knä rullar i rätt riktning så snart kan jag nog äntligen gå bra igen. Väntar och väntar! Än har jag inte fått något svar av den MR som gjordes, tycker nästan jag borde fått det nu så ska ringa Ortopeden imorgon. Tror visserligen att miniskern klarat sig för som sagt så blir det bättre hela tiden men sjukgymnasten ville ändå att jag skulle prata med min dr om att få ett knäskydd, ett som dem prövar ut på Ortopedtekniska. Kan nog hjälpa för när jag belastar knät mycket, som när jag går på det så viker det sig och kuggar över. Därför kan jag ju inte gå utan kryckorna ännu. Tror att ett knäskydd i sånt läge ger mer stöd än dem bandage jag nu har på.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0