Kyss mig

Det heter filmen som jag igårkväll såg på bio.
Den var hemskt fin och jättebra!
Läs mer om den
här
Lite kul att många beskriver denna som nästintill erotisk för jag och H skojade om det där, hurvida alla scener var lämpliga för en blivande nunna som jag!? Hahaha ;P
Vi diskuetrade också hurvida vi hade gillat den om det nu varit kärlek mellan två killar och inte tjejer och jag kom fram till att det nog oftast blir lite "råare" killar emellan (så som i "Brookeback mountain t.ex)
Ja det är väl egentligen ett känt faktum, att vi tjejer oftast är mer känslosamma!? Hihi, kommer säkert få skit för denna kommentaren av de killar jag har som läsare men det bjuder jag på ;P


Lugn o skön helg

Jag låg i migrän igår eftermiddags och var som vanligt helt slut sen, de där nässparayen är effektiva men så blir man rätt seg av dem också.
Så orkade just inte göra så många knop sen, passade därför på att bara mysa med mina fina brorsöner som var här igårkväll och sen över natten.
Min lille pluttefis somnade i knät på mig när vi myste i soffan, såg "Prinsen och jag", gillar den :)
Och så har vi såklart hunnit med en massa mys idag också, när det var dax för pluttefisens förmiddagslur så lade jag mig på soffan med honom och jag slumrade också lite sen när han låg och sov på mig, finns det nåt mysigare!? <3

En helmysig helg med andra ord och den fortsätter i samma takt ikväll för då ska jag och min H på en riktig loooove movie på bio, super länge sen jag var på bio så ska bli trevligt :) Filmen vi ska se är den där nya, "Kyss mig".

Måste också passa på att skriva lite allmänt om de där ÄCKLIGA fästingarna som av nån skum anledning måste leva och då gärna på mig :S
Jag har alltid haft lätt för att dra mig på dem där, mamma brukar säga att jag var alldeles svartprickig efter varit ute en dag när jag var liten och då när vi bodde mitt ute i skogen typ.
Jag får minst en varje sommar och sen jag blev dålig i min högersida är jag livrädd för att ha nån där, för min känsel är ju rejält nersatt där så känner inget kli eller så där då.
Och sen är det lätt för mig att missa när jag sen ser som en kratta men brukar syna mig noga när jag duschar och så.
Men råkade sen hitta en på mig idag, höll på att raka mina ben när jag drar över vad jag trodde var en leverfläck,men så var det en sån där otäcking! Jag råkade visst liksom skära bort den med hyveln så det blödde men fick iaf bort hela. Jag hatar verkligen de där krypen för tänk hur dem sitter där på en och bara suger åt ens blod!? VIDRIGT!

Nu får det nog bli lite kaffe till :)


Regnigt värre!

Ja, ännu en regnig dag man vaknar till, så trist!
Det vräkte ju ner hela dagen lång igår och som sagt, idag också, men kan ju alltid hoppas det klanar upp under dagen.
Jag vill ju ha sol och värme!

Idag åker C till Linköping och Göta kanal för att vara med i det båtrace som hålls där varje år, eller ja, hans pappa deltar och C är där för att hjälpa till med motorer och grej. Är så fint där uppe och alla ggr en häftig upplevelse skulle jag tro. Men trots det tackade jag nej till hans erbjudande om att följa med. Jag tycker det är för lång resa för så pass lite tid då de imorgonkväll åker hem igen.
Känns som jag varit på resande fot tillräckligt för ett tag nu, för det tar då rätt så rejält på en att åka sådär länge.
Jag hoppas du får en bra helg C och att allt går bra! :)

Vad jag ska hitta på i helgen vet jag inte riktigt utan tar det mest som det kommer eller nåt :)

Förresten så måste jag ju berätta att jag i torsdags testade en beprövad gammal teori ang min tandvärk...Jag har haft hemskt ont av en visdomstand som inte vill komma upp helt, sen tjabbar den med mig med jämna mellanrum men nu har den tjabbat rejält i ett par veckor. Ringde tandläkaren (trots att jag bara dagen innan fått reda på att de där inne dragit ut fel tand på en människa!?) och fick prata med en hopplös tandsköterska, hon gick på mig om hurvida jag tagit några tabl för det och när jag sen sa att jag tagit Alvedon, flytande och brus för att kunna ha det lite liggandes direkt på tanden så sa hon lite sådär snäsigt att jag ju lär ta nåt annat, nåt som då är lite inflammationshämmande, jag svarade att jag inte tål nåt av det men då fick jag ju köpa nåt jag tål...Hopplösa människa!
Iaf sa hon att jag skulle avakta och sen åka akut om det blev för jobbigt, de hade ju semester där nu och fullt av patienter så...Tänkte svarat med att jag ju förstod att de inte vill ha in fler där så de kan dra ut lite fel tänder till haha.

Och under dagen där blev det riktigt jobbigt, svullnade så pass så jag knappt kunde bita över ett äppel, då är det ju riktigt krisigt! ;P
Hade riktigt ont så övervägde på om jag skulle ta en av mina Tradolan (starka värktabl) eller om jag helt enkelt skulle göra som de gjorde förr, ta en bomullstuss med sprit på. Vägde för mot nackdelarna och kom sen fram till att spriten ju lär va bakteriedödande så det blev det.
Jag måste haft nån infektion där för vad det sved!
Men faktum är att det hjälpte för igår var det betydligt bättre och så även idag, inte helt okej dock men iaf.
Att jag sen fick höra av C att jag stank som ett helt bränneri fick jag ju ta, haha ;)









Dille här, dille där

Igår konstaterade jag och pratade om att jag inte ens varit på någon marknad i sommar, det föll ju sig som så att jag missade det mesta som händer här hemma omkring nu när jag var uppe hos storasyster. Såklart väljer jag ju att va hos dem framför alla marknader och festivaler men ändå.
Har alltid älskat att strosa på sånt där :)
Sen satt jag och pratade med en kompis på facebook imorse och så frågar han om jag inte ska följa med honom och en annan kille, en gemensam kompis till oss, på marknaden i Åhus. Så sagt och gjort :)

Vi fick en trevlig och kul dag och de klagade inte ens på att jag är en sån där dryg en som kan strosa och strosa (brukar få höra det där :D)...för Björnen är ju tio ggr värre haha ;P Han har ju en hemsk dille på gamla serie tidningar och böcker så stod länge i alla de stånden för att hitta de han saknade.
Jo jag ska väl egentligen inte säga så mycket om hans dille då jag kanske också lider lite av sånt, samlar ju t.ex på Danielle Steels böcker och vill ha samtliga men de jag hittade där idag hade jag redan, saknar kanske runt 10 styckern eller så.
Ja sen är det ju då min dille på änglar och grisar....så det råkade visst bli lite sånt idag :)

Ängeln som är i asken är en månadsängel, en variant jag faktiskt inte hade så kunde inte låta bli den och att sen hjärtat skimrar i rosa är ju bara en bonus :)

Och visst hittade jag också lite annat smått och gott, billiga scrapsaker t.ex.
Däremot gick jag bet på en ny väska, som jag också då o då får höra att jag har dille på men faktum är ju att jag jämt lär ha väskan med mig då jag har alla nödvändiga mediciner m.m. m.m däri och det innebär såklart att jag snabbt sliter ut en väska. Sen har jag endel krav på hur den ska vara, rymlig då jag som sagt har allt o lite till i den, många fack så jag ändå kan ha lite ordning o reda och så gärna lite rosa på hehe ;)
Så jag får söka vidare.

Nu är jag helt slut och har så ont i magen min så ska ta och slänga mig i sängen med ärtkudden på magen och "Lilla huset..." på dvd:n.
Ja och egentligen hade jag nog behövt lägga en bomullstuss med sprit på, på min förbannade visdomstand men har gurglat Alevdon precis så hoppas det kan hjälpa lite ist.


Rörig natt

Ja det har jag haft inatt, jag har drömt och då en massa om bl.a ormar som ringlar hit och dit. Har alltid varit livrädd för just ormar och sitter nu och grubblar på vad detta kan betyda för har för mig att när man drömmer om ormar så betyder det nåt särskilt. Någon som vet?

Sen har jag legat och retat mig på min visomstand som nu bråkar mer än nånsin med mig, har en som i flera år hållt på att komma upp men som aldrig gör det ordentligt, nu den sista tiden blir det dock värre och värre så snart är den kanske uppe eller får jag kanske ta och ringa min tandläkare.
Får kanske även ta och ringa läkaren då jag har så ont i min mage, har den sista tiden haft det till och från och har haft strul med mensen, vet inte vad det beror på men så ska jag ju ändå i början på Aug till barnmorskan för att ta ett cellprov så tänkte höra med henne då.
Ja alltid ska det va nåt!

Gav upp det där med att sova redan vid sex imorse och klurar nu på vad jag idag ska ta mig för.
Ännu en dag då det är grått och trist, jag väntar ju förtvivlat på solen och lite värme för nu känns det mer som höst än sommar :S
Känns som att sommaren bara försvann ju!


Lite av varje

Igår bjöd jag C på middag, gjorde den goda tacogratäng som jag blev bjuden på när jag var uppe hos min storasyster, av hennes sambo, och den blev faktiskt lika god som då :)
Sen tog vi lite film och så på det och som vanligt när vi kommer ihop så hade vi det himla trevligt :)
Sen skulle han, och jag då då, köra min lillasyster och en kompis till henne då de var på fest...Men det föll sig som så att vi tillsammans åkte till ett annat ställe där det var fest, trevliga människor som bor där som vi känner väl men jisses vilka konstiga typer där var. Människor som jag kände igen då jag också bott där i den där lilla hålan men som jag egentligen inte känner. Iaf så hann vi knappt innanför dörren där förrens en av dem (en som är lite ökänd där i hålan) börjar glira oss alla genom att bara slänga ur sig urlöjliga kommentarer som gick ut på att vi inte var välkomna där, blev riktigt paff!
Inget att bry sig om egentligen men tyckte bara det var så himla fräckt gjort för vad har hon att säga till om då de som bor där bjöd in oss!?
Jag bet mig i tungan och brydde inte mig om henne då jag inte ville ställa till nåt bråk med respekt för dem som bor där men kan inte smälta det riktigt för det tog verkligen alla pris!
Ja sen drog hon och det blev trevligt, dock var vi inte där så värst länge sen då klockan var mycket.

Sen tog mina nojjor och min allmäna rädsla för mörker över så ville bara inte sova i brors hus själv, följde därför med C hem och såg sen till att vara där igen tidigt imorse för Busters skull.
Jag är ju fortfarande löjligt rädd för en massa och vissa nätter är det värre än andra, sen att brors hus är enormt och innehåller en massa stora fönster och glasdörrar blir det inte bättre direkt.
Jag drömde sen inatt en massa mardrömmar och var allmänt orolig men C är van så jag kunde somna om tryggt igen sen.
Jag är medveten om att jag måste ta och skärpa till mig så jag kan känna mig trygg även när jag sover ensam men tar väl tid eller nåt.

Sen kom min bror och hans familj hem i eftermiddags och jag stannade kvar ett par timmar till för att mysa med min lille pluttefis :)
Och nu blir det en lugn kväll i sängen med "Lilla huset..." på teven.


Varför gråter inte Emma?

Det är titeln på en bok som jag läst.
Den är skriven av Magnus Wennerholm och Emma Jangestig, den Emma som är mamman till de barn som blev mördade i Arboga 2008.

I boken får man ta del av allt som hände då den där hemska dagen...Den dagen då en tysk kvinna knackade på dörren och mördade lilla Saga och Max och nästintill också deras mamma Emma. Fast hon klarade sig med nöd och näppe och kunde sen se till så tyskan fick vad hon förtjänade, livstids fängelse och avisning.

Det var verkligen gripande att läsa den men den var jättebra, många tårar blev det men ville ändå läsa den för här får man ju chansen att verkligen ta del av Emmas funderingar och hur hennes liv blev.
Emma måtte verkligen vara en stark människa som orkade resa sig efter detta tragiska dråpslag, hur kan man göra som den där tyskan gjorde!?



Hund och husvakt

Igår åkte jag ut till min bror och hans familj och då för att installera mig för at kunna vara hund och husvakt hela helgen.
De har åkt på en liten minisemster och så mycket som de hjälpte mig förra året när jag behövde ha nånstans att "bo" på så var detta det minsta jag kunde göra.
De gamla takterna sitter i för jag känner mig som hemma här och har rätt bra koll på hur allt ska funka :)

Min tanke har sen varit lite som så att jag ikväll skulle ha förfest här och sen dra vidare till en festival här i närheten. Men regnet hänger i luften och de säger det ska bli ännu mer åska ikväll, det som var igår var visst bara förnamnet...så är inte jätte frestande att dra runt på sta´n men får se hur det blir med den saken :)
Jag missade ju de andra festivalerna här hemomkring nu när jag var iväg så vill ju liksom passa på :)

Tror jag ska passa på att ta en promenix med hunden här, så länge det håller uppe, och sen ska jag ta ett långt och varmt bad, passar på att utnyttja deras kar jag :)



Hemma igen

I måndags var det dax att åka hemåt igen, alltid lite vemodigt och såklart saknar jag de fina uppe i Sandviken alleredan.
Min lille pussgurka är ju bara alldeles underbar och såklart min syster och hennes sambo oxå <3
Jag tog tåget och började min resa halv ett, skulle sen vara hemma i sta´n kl åtta, 3 byten på vägen så inte så himla farligt...ja om sen tågen gått som de skulle vill säga.
X 2000 från Stockholm var försenat men så sa dem att vi som skulle med Öresundståget i Hässleholm ändå skulle hinna med, men blev inte så. Jag och ett helt gäng sprang fram till spåret och lagom tills jag hinner fram så kör tåget...Ingen kom med så gissa att SJ fick en massa svordomar där då, med all rätt! Går tågresorna någonsin som planerat liksom!? Tveksamt!
Ja i af så kom jag på att jag ist kunde ta ett tåg som skulle avgå en halvtimme senare men som dock bara gick till Kristianstad, alltså runt 5 mil hemifrån mitt. Men tog det då C var så snäll så att han körde dit för att hämta mig ist för i min stad som det var tänkt.
Så var framme där runt halv nio så hem kom jag :)

Och då i lagom mört skick, var helt slut! Var jobbigt på sträckan med X 2000 då han som satt jämte mig hade fördärvat sitt ben, han hade stort gips, skenor, kryckor och grej så när han väl kom på plats ville han inte flytta sig förrens i Hässleholm sa han och jag kunde omöjligt komma förbi hela hans invirade ben utan att han skulle behöva resa sig så jag fick snällt sitta still i si sådär fyra timmar. Har lite svårt för det där då jag lätt får ondare i mitt ben av att ha det böjt i sträck och inte är det plats att kunna sträcka ut det där i säterna.
Som tur är hade jag lite att tugga på och att dricka i min väska för jag kunde ju heller inte gå och handla när jag kände för det, ville inte besvära honom då det var så jobbigt för honom.
Men det funkade, var dock himla skönt när jag väl fick sträcka på mig!

Jag har verkligen haft det jätte trevligt på min semester och vi har hittat på lite av varje. En massa kul och att bara få vara med dem är stort då vi ju inte kan ses så ofta som vi egentligen vill. Och så var ju den dagen då jag äntligen fick träffa mina fina vänner Terese och Linda och deras barn ett superfint minne :)
Tänkte slänga in lite bilder på endel av vad jag hittat på :)

De söta gorillorna i Furuviksparken.

Även detta är en bild därifrån, var verkligen superfint där!

Fina lemurer

Schimpanser var det där också.

Linda, Terese och så lille Pontus

En riktigt posebild på en ståtlig kamel

Och så kommer det lite bilder från Jädraås, där vi i söndags var och åkte ånglok, det var verkligen en upplevelse det då. Jag har aldrig testat det innan så ett kul tillfälle att passa på.
Man fick åka en sträcka på sex km och så stannade det på typ halva vägen för en fikapaus, sammanlagt tog det en och en halv timme.

Ett imponerande stort lok, dock inte det vi fick åka med :P

Rök och visslade om det, precis så som det ju ska :) Det var detta vi åkte med.

Var ett par såna här små söta stationer längs vägen, där det satt stora nallar för att vänta på tåget :)

Fick se hur det gick till när de skulle vända loket på en stor snurrplatta.
Ja att åka där var då helt klart en härlig och fin upplevelse :)


Njuter!

Tänk att jag snart redan varit här uppe i en vecka, vart tar tiden egentligen vägen!? Den där ständiga frågan man ställer sig men aldrig får svar på :P
Vad gör vi då om dagarna?
Bara sånt där allmänt härligt som man ska göra på sommaren, är ute och gör en hel del utflykter, bara umgås och har det bra :)

Igår var vi på ett ställe i Ockelbo som jag gillar, "Haghans" ett jätte fint vildmarksgalleri där det finns en massa att titta på, fikade lite där och sådär :)
Idag ägnade vi förmiddagen åt roliga lekar utomhus, jag blev ägd i Krocket, blev också dyngsur av "vattenroulette", en lek jag aldrig gjort förut. Man skulle ha en hjälm på sig, turas om då alltså, det var vatten i den och så en massa pinnar, och så ska man då dra i en pinne, har man sen otur så är det just den pinnen som gör att vattnet rinner ur och på en. Jag drog fel två ggr i rad :P

Sen åkte vi till ett supermysigt ställe för att bada och ha picknick, vid en å där det som sagt var himla fint. Inte kunde jag sträcka mig till att bada (mer än benen) för hur kallt är det inte!? :P
Och nu sitter jag här och är proppmätt, efter Martinas supergoda paj, min pussgurka sitter och spelar sitt älskade DS 3 som han nyligen fått, de andra badar...Ja allmänt chill såhär på kvällskvisten, sen blir det till att natta J, han har ju paxat mig hela tiden nu och såklart gör jag det med glädje :)



Äntligen!

Efter nästan tolv timmar på resande fot kom jag fram till min syster med familj i torsdagskväll, härligt!
Resan upp gick bara bra och hade ju bra sällskap så allt flöt på bra :)
Var något mör när jag äntligen kom fram till mitt mål.

I fredags var det sen då äntligen dax för att träffa mina fina kompisar Linda och Terese och endel av deras barn.
Fick en super duper härlig heldag med dem som vi ägnade på Furuviksparken, ett ställe jag aldrig besökt förut så även det var en upplevelse, jättefint där!
Vi njöt lika mycket allihopa, deras barn kom bra överens och de fann varann lika fort som vi andra då :)
Det blev mycket prat, skratt, karuseller och så alla fina djur vi fick se där. Ja en riktigt fin dag på alla sätt och vis med andra ord!
Längtar redan till nästa gång vi kan ses! :)

Gårdagen ägnade jag och min syster och hennes sambo sen i Valbo köpcentrum, ett ställe jag alltid gillat. Strosade hela dagen i alla de möjliga affärer och blev lite fynd också, såklart.
Sen blev det en rätt spontan grillfest här hemma då jag fick träffa deras bästa kompis och så hans tjej. Vi grillade kött som tydligen är himla väkänt och uppskattat här uppe i trakterna, "bambam". Var gott så nu kan jag checka av det oxå :P
Sen var det då som sagt lite spontant festande här också, gott och vi hade en trevlig kväll. Var kul med alla de möjliga dialekter här och deras kompis var snabb med att sätta på Danne Stråheds "när en flicka talar skånska"....en pik till mig skulle man ju nästan kunna tro ;P

Nu väntar jag på att min lille pussgurka ska komma hem, han har varit hos sin pappa men idag kommer han alltså, äntligen!
Vi har varit ute och plockat vildsmultron så ikväll blir det en paj på dem, har aldrig ätit en smultronpaj så ska bli gott. Kan ju inte bli mer sommar än så!

Ja det bara rullar på här med andra ord och jag stortrivs, som vanligt! :)

En dag kvar, eller två dagar kvar

Idag är det packning som står på mitt schema och så ska jag hälsa på min "tant A" som hemskt gärna ville träffa mig innan jag nu ska resa iväg.
För imorgon bär det äntligen av! Som jag räknat ner och gör ännu :)
Jag åker ikväll in till min andra äkta hälft och hennes sambo för att va på plats där imorgonbitti när vi ska köra, vi börjar vår resa kl sex så det underlättar att ha bilen packad och allt då då.
Sen ska vi då mellanlanda i Örebro där våran kompis ska hoppa av och sen fortsätter vi tre till Falun dit de andra ska, jag själv fortsätter sen några mil till, till Sandviken.
Det ska bli så kul och vi är många som längtar och håller på att räkna ner för som jag sagt innan så är det ju inte nog med att jag ska till syster min med familj utan på fredag ska jag ju äntligen få träffa mina goa vänner Linda och Terese :) Ja och nästan alla deras barn oxå förstås :)
Ja nu närmar det sig alltså!

Kommer inte ta mig tid att blogga lika tätt nu och jag kommer hem igen om en vecka, tio dagar eller nåt, har faktiskt inte riktigt bestämt när jag ska åka hemåt igen utan tar det lite som det kommer :)
Har oxå haft lite olika alternativ på färdsätt hem men blir tåget, tar längst tid så drygt alla ggr men billigast i slutändan och så kommer jag "raka" spåret hem med bara 3 byten.
Skulle jag flyga så blir det en massa "mellanresor" fram o tillbaka. Annars hade det ju tagit minst tid men jag ska nog överleva och alltid hittar jag väl nån att prata med på tåget :P

Ha det bra hörni!


Det har börjat!

Som jag skrev om här förra veckan har jag ju en hel del att se fram emot och idag drog det hela igång :)
Jag och min andra äkta hälft H drog iväg i förmiddags för att strosa lite i stan och sen hämta våran gemensamma kompis (en supertrevlig kille jag lärt känna genom H och hennes sambo) som skulle komma med tåg från Örebro.
Jag har inte sett honom på evigheter så verkligen kul!
Dock gick inget riktigt som vi ville till en början, medans vi väntade skulle jag in till Apoteket för att hämta ut medicin. En medicin som jag vet bruka innebära strul då de aldrig har den hemma, därför ringde jag typ för en mån sen och bad dem beställa hem. Men jag fick då icke ut den där inne, de har blivit urusla sen de blev privatiserade och det är många med mig som tycker det. Det är ingen ovanlig sort men så får inte byte ske här då det krockar med mina allergier, ja efter mycket dividerande och lång tid där inne kunde de bara råda mig till att pröva nån annanstans...
Fick i samma veva reda på att våran kompis tåg strulade som bara den så vi beslöt oss för att köra en längre bit för att hämta honom, en bilresa på en timme typ och så tänkte vi till ang apoteken för jag kunde ju testa där då.
Gick inget vidare det heller, jo våran vän fann vi och var såklart hemskt trevligt att träffa honom men medicinen fick jag fortsätta att bråka om. Fick sen reda på ett annat apotek att den fanns på lager men i svagare styrka så ringde mitt hemma apotek och bad de beställa den då men då gick inte det heller...Ja iaf så fick jag efter tredje besöket på apotek tag i den och då den svagare så får äta dubbelt så många men det funkar ju.
Tycker dock det är allmänt uselt!

Vi åkte sen hem till H och deras där vi bara haft det trevligt sen :)
Så nu blir det till att passa på att umgås med de här i veckan och sen åker vi tillsammans upp i landet på torsdag, så snart får jag äntligen komma upp till syster min och så träffa min goa underbara vänner. Längtar!!!


Trevligt!

Gårdagen var verkligen supertrevlig och vi hade skoj allihopa, blev huset fullt då även lillasyster med kille och en gemensam kompis till oss kom och så storebror med familj, och några till...Ja som vanligt här kan man väl säga för vårat hus har allttid varit samlingspunkten sådär....Härligt!
Antagligen därför jag blivit så social för har varit fullt hus hos oss så länge jag kan minnas :)
Vi klarade grillningen innan det värsta regent kom så bra tajmat där då så vi åt gott och hade allmänt trevligt som sagt :)
Såklart satt jag också och bara helmyste med mina kompisars minsting, bara 2 mån gammal och så mysig, precis som deras stora tös som nu är en stolt storasyster :)
Ja tack alla för en himla trevlig kväll!

Idag är det oxå grillfest som gäller fast hos C då då. Trevligt men vädret är inte det bästa idag heller men vi gör det bästa av det så ska det nog bli bra iaf :)

Nu ska jag gå och plocka fläder som jag sen ska kånka på i 70 mil nästa vecka, ska ta med upp till storasyster och så ska vi göra saft. Hon kan inte hitta några där uppe så undrar just hur långt upp i landet det egentligen finns?
Ha en bra lördag på er :)


Grilltajm

Ikväll är vi ett gäng kompisar som ska ses här hemma hos mig.
Min "andra äkta hälft", hennes sambo, ett annat par kompisar, som bor alltför långt bort från oss, och deras små töser och så en annan vän till oss alla.
Vi hängde ihop under hela högstadiet och har såklart fortsatt med det sen då då :)
Ska bli hemskt trevligt och det var länge sen vi träffades allihopa, i vår ungdom satt vi ofta på min baksida för att grilla så ska göra så även ikväll. Jag hoppas bara att vi har vädret med oss, mulet idag och de har ju lovat regn men får hoppas på det bästa, skönt att vi har våran altan att ta till, dock kan det ju underlätta om det inte ösregnar när vi ska grilla.
Skulle ju va himla typiskt nu när det i många dagar varit så varmt och skönt ute.

Nu får jag väl ta mig i kragen och börja göra nåt vettigt, som att städa lite, komma fram till vad jag ska ha att bjuda på till kaffet (velar som bara den där :P) ikväll och sådär.
Ha en bra fredag på er mina vänner!


RSS 2.0