Strul här, strul där

Visst har Apoteken blivit usla?!
Vet att många med mig tycker det iaf. Vi har i vår stad ett privatiserat sen ett par år tillbaka och det har då bara gått utför, de har aldrig någon medicin hemma, de har sur personal som varken kan prata eller förstå svenska (inte för att jag är emot utlänningar men tycker iaf att kravet borde va begriplig sv)
Jag står stadigt på en tabl som är mot mina nervsmärtor, Neurontin. Detta är ingen jättevanlig sort så kan till viss del förstå att de aldrig har den hemma men sen har min dr skrivit att man inte får byta ut den och där kommer det riktiga kruxet...bytet får ej ske p.g.a min nötallergi (står på endel märken att har man nötallergi ska dessa undvikas)
Men det är inte bara denna sorten de typ jämt fattas för inte ens ett simpelt astmaspray har de i lager!
Måste ju va nån mer än jag i kommunen som har astma?
Eftersom jag är starkt medveten om detta strul brukar jag ha framförhållning så att jag ringer in när mina börjar ta slut men dock har jag helt missat det denna gången vilket i sin tur resulterat i att jag idag varit helt utan. Jag tar den tre ggr om dagen så börjar märka av bristen nu då min värk börjar bli värre.
De skulle ha den hemma imornbitti så får ge mig in direkt när de öppnar.

Inte nog med detta strul så har jag åter igen fått strul med mina glasögon, förvånande va?
De tappar färgen och blir vita, ni kommer säkert ihåg vilken cirkus jag hade med min optiker i höstas ang precis samma problem så nu får jag börja trättas där igen, tröstlöst!
Nu ska jag villigt erkänna att detta blivit lite av en principgrej oss emellan men jag tänker då inte ge mig för gav 4000 kr för dem och då för ett och ett halvt år sen, nog ska de då hålla färgen?!
Och hans bortförklaring är att jag använder för mycket hårspray, patetiskt!
Jag tog kontakt med den KO jag hade stadig kontakt med då sist och det enda nu är att fortsätta envisas, han har ett lagligt försök till att åtgärda skadan och sen får jag anmäla det till ARN.
Jag har oxå rätt att få ut ersättning för telefonsamtal och alla extra resor dit jag haft pga denna reklamation så det ska jag då upplysa honom om på torsdag när jag ska dit igen!
Har hört att denna oxå grundlurat 3 st andra så det luktar rätt mycket bluff o båg här!

Kan man bli annat än trött?!
Tur att jag är envis som en åsna och att jag har mål i mun!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0