Lite av varje

Haft en bra helg med tacos i goda vänners lag, barnvakt till min pluttefis, och skönt umgänge med andra trevliga människor :)
Och idag var det dax för ännu en dag på Valjeviken, som jag trivs där!
Förresten var övreaskningen i fredags att de som var där i tisdags (var rätt få då många tydligen var sjuka, inte bara jag) skulle fixa middag och grej till oss andra. Fick två menyer att välja på och en jordgubbstårta till efterätt, den bästa glutenfria sockerkakan jag ätit tror jag. Trevligt och gott! Så vi andra ska då bjuda igen en annan gång.
Ja, det görs lite av varje där och fredagarna är det extra mys som gäller.
Mycket prat blir det och idag gick vi genom våra livsöden, orsaken till varför vi varit hemma länge. Många som blev duktigt förvånade av att höra jag suttit i rullstol och det är ju inte så konstigt med tanke på att jag idag går bra :)
Intresant att få ta del av så många olika historier.
Hela kursen handlar ju om att få bättre balans i livet så mycket bra prat om diverse grejer.
Promenix är det varje dag, en fin runda på 30 min ca, blev dock en dubbel för mig och en tjej till idag då jag i slutet av slingan kom på att jag tappat ängeln på min vristlänk, hon erbjöd sig att gå med tillbaka för att kolla och vi hittade den igen.
Det var idag så även massage på schemat, vi var två och två och ledaren visade hur vi skulle göra. Var riktigt skönt, värre var det med honom jag sen skulle massera. Förvarnade honom om att mina händer var lite kalla men han skrek rätt ut när jag lade dem på hans nacke, ja, jag är ju typ jämt iskall så han fick värma upp dem lite innan han godkände en fortsättning haha :)
Vi är ett bra gäng och skratten där inne är många!

Så haft en toppendag om man då bortser från hur mina fötter såg ut när jag kom hem. Som den sanna optimist jag är tog jag ett par ballerinaskor imorse (var soligt när jag gick och sen blevd et grått och svinkallt) de är rätt så nya men har gått endel i dem. Gick barfota och kände idag att de nog klämde endel, skoskav på G och ja, mina tår var helt blodiga när jag tog av dem. Så skorna helt fläckiga inuti.
Känns endel!

Och inte behövs det så värst mycket för att jag nu ska linka lite för ikväll vill liksom inte mitt ben och fot riktigt.

Ja, imorgon blir det vinterjackan, mössan och vinterstövlarna haha :D
För frusit har jag gjort hela dagen!
(Ni kan va lugna, är inte fullt allvarlig här:P)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0