Skåneland

Igår hade jag och Christian en heldag i Skåne.
Vi var på café Annorlunda, ett helmysigt fik med något småudda koncept, där betalar man nämligen bara ett fast pris och så får man äta hur många kakor man vill, en riktig kakbuffé med andra ord. Det är i en jättefin lantlig och ritigt gammal miljö där tom allt porslin är gammalt, kaffet får man i en gammal kanna och då en hel kanna så vi sörplade kaffe och åt massa goda kakor för glatta livet, mumma :P
Sen tog vi en sväng i Kivik, dock missade vi musteriet medans det var öppet men kommer fler chanser.
I Kivik med omnejd hade jag lätt kunnat trivas för jisses med äppelträd det finns där överallt ;P
Vi åkte sedan vidare till det lilla mysiga fiskeläget i Smygehuk, så fint där!
Där åt vi jättegod mat som vi köpte på det lilla rökeriet. Tyvärr så ösregande det så var inte lika kul att promenixa runt där men vi såg iaf en hel del :)
Och längs vägen var vi och kikade runt på diverse små fina ställen och så stannade vi sen på vägen hem för att käka lite middag så visst blev det en riktig heldag, en himla fin sådan.
Vi var inte hemma förrens över åtta igårkväll och då var vi rätt så möra, blev ju en lång dag men helt klart värd det så ingen fara heller.
Tack till dej och den fina dagen Christian! :)




Kommentarer
Postat av: Linda

Vilken mysig dag ! Å det där cafet skulle jag vilja besöka, där låter det ju som att man skulle kunna sitta en hel dag o fika :) Kaffe o kakor, vad ,mer behöver man?? ;)

Kram

2011-08-14 @ 21:39:26
URL: http://bidrottning.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0