Trött men nöjd

Min söte lille pluttefis sov rätt oroligt inatt, tror den stackaren hade magknip för jisses vad det sprakade i hans blöja. Ändå slog han upp de blå en bra stund innan klockan ringde imorse. Men det är då helt underbart att ha honom jämte sig på natten och vilket härligt morgonhumör han har, han är helgo <3
Efter jag sen hade viknat av honom till dagis så gick jag och lade mig en timme till och sov som en stock, kan då sova i alla lägen nuförtiden känns det som men är väl medicinerna och järnbristen som gör det.
Sen satte jag igång med att städa min veranda. Vi har i vinter haft mycket ved liggandes där, blir så mycket nämre att kånka in det då.
Dock låg det en kubik där än och nu eldas det inte lika mycket så ville bli av med det nu, kärrade in allt i vedskjulet. Det blir då endel träning för kroppen när man värmer huset med kamin :P
Sen behövdes det råsopa överallt, torka av mina trädgårdsmöbler osv...Sen avslutade jag det hela med att plantera lite blommor så nu är det vårfint hos mig, skönt.
Det har varit soligt men himla blåsigt ute idag, perfekt torkväder så har tvättat 5 maskiner och fått allt torrt oxå. Är ju så härligt när man kan hänga tvätten ute :)

Ja lite av varje idag med andra ord, nu är jag totalt slut men skönt att ha det där gjort.
Imorn får jag ägna dagen till att storstäda där inne hos mig oxå för det vankas ju storfrämmat, snart kommer äntligen storasyster m familj ner! De ska huseras in i stugan min så får väl slänga fram röda mattan också...ja, om jag nu hade ägt nåt som är rött, kan just undra om en rosa duger lika bra? ;P


Kommentarer
Postat av: Terese

Sover han alltid hos dig M när han är hos er? Brukar han vakna tidigt? Jag har också städat lite idag, men nu har jag grymt ont i kroppen. Skulle behöva ta altan snart också för det vore skönt att kunna sitta där ute de varma dagarna. Idag har det inte varit så jättebra väder, lite kyligare och det regnade kanske någon timma. Men snart är den riktiga vårvärmen här! :-)



Kram

2012-03-28 @ 21:46:48
URL: http://teresedenrara.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0