Härliga helg!

Ja fredag igen och sista helgen i Maj månad....kan som vanligt fråga mig vart tiden egentligen tar vägen...Men har just inget svar, som vanligt :P

Jag är nu hundvakt, till våran Bamses tjej :) Alltså G;s blonda lilla fröken, han jobbar ett par timmar till och sen var våran plan att vi ikväll skulle ut på sjön för att fiska Näbbgäddor men regnet hänger nu i luften och har börjat blåsa endel så får se hur det blir med den saken. Trist men en lugn hemmakväll är ju förstås aldrig fel heller :)

Och imorgon ska jag tidigt på morgonen få sällskap av två underbara gossar, min brors pojkar. Ska ha dem hos mig hela morgondagen och fram till söndageftermiddag. Härligt! :)
En elvaåring och en runt ett och ett halvt år så det blir ju full rulle men som sagt, härligt! Jag trivs med barn i min närhet som ni säkert vet :P
Även G är en himla barnkär person så pojkarna kommer hit imorgon då jag sover här. Sen får vi se vad dagen har att bjuda på.

Sen mors dag på söndag och eftersom jag har världens bästa mammsing ska detta såklart firas endel.
Ja helgen blir härlig helt klart! :)
Jag kommer antagligen vara helt slut på söndag då jag är inne i en trist period med min värk, knaprar starka värktabl för att stå ut men det funkar ju och det är iaf huvudsaken. Ska till min "häxa" på måndag och det är då på tiden då min kropp tacklar av mer och mer nu, behöver ny energi av nålarna så jag pallar med sommaren :)
Men jag tar det för som sagt, älskar att ha ungarna runt mig så! :)

Jag önskar er mina fina läsare en fin helg!
/Cornelia


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0